Belediye başkanı suç duyurusunda bulundu

Zonguldak 10.07.2025 - 12:19, Güncelleme: 10.07.2025 - 12:19 7664+ kez okundu.
 

Belediye başkanı suç duyurusunda bulundu

Belediye başkanı suç duyurusunda bulundu

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Mesut Şalvarcıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.   Başkan Altun açıklamasında, “Yerel basın organlarında M.Ş. adlı kişinin, şahsıma yönelik gerçekle bağdaşmayan, akla ve mantığa sığmayan ve hiçbir dayanağı bulunmayan iddialar yayımlanmıştır.   Söz konusu iftiralarla ilgili olarak Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğumu kamuoyunun bilgisine sunarım.   Bu aşamadan sonra sürecin tek muhatabı Türkiye Cumhuriyeti hukukudur, bağımsız ve tarafsız yargıdır. Adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine olan inancım tamdır.” İfadelerini kullandı.
Belediye başkanı suç duyurusunda bulundu

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Mesut Şalvarcıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

 

Başkan Altun açıklamasında, “Yerel basın organlarında M.Ş. adlı kişinin, şahsıma yönelik gerçekle bağdaşmayan, akla ve mantığa sığmayan ve hiçbir dayanağı bulunmayan iddialar yayımlanmıştır.

 

Söz konusu iftiralarla ilgili olarak Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğumu kamuoyunun bilgisine sunarım.

 

Bu aşamadan sonra sürecin tek muhatabı Türkiye Cumhuriyeti hukukudur, bağımsız ve tarafsız yargıdır. Adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine olan inancım tamdır.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.