AK Parti heyeti TTK personeli ile buluştu
AK Parti heyeti TTK personeli ile buluştu
AK Parti heyeti TTK personeli ile buluştu
AK Parti heyeti TTK personeli ile buluştu
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu, Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Karakoca ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, TTK Karadon Müessesesi’nde görev yapan özel güvenlik personeli ile kahvaltıda buluştu.
AK Parti Merkez İlçeden yapılan açıklamada, “Başkanımız Sayın Sezer Köroğlu,Kilimli İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Karakoca ve Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun ile birlikte, TTK Karadon Müessesesi’nde görev yapan kıymetli özel güvenlik personellerimizle kahvaltı programında bir araya geldik.
Emekçi kardeşlerimizin taleplerini dinleyip değerlendirme fırsatı bulduğumuz bu samimi buluşmada, güçlü bir dayanışma ve birliktelik önceliğimizdir. Programa katkı sunan ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyoruz.
Her zaman olduğu gibi, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde emekçilerimizin yanında olmaya, onların sesi olmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.