Tahsin Erdem hiç mi hesap vermeyecek? / Asaf Ali için!

Köşe Yazısı 01.06.2025 - 19:49, Güncelleme: 01.06.2025 - 23:01 10460 kez okundu.
 

Tahsin Erdem hiç mi hesap vermeyecek? / Asaf Ali için!

Batuhan Karamalak'ın EKİNOKS isimli köşe yazısından

Yahu, Artık sıkılmadık mı? Zonguldak Belediyesi’nin yapması gereken şeyler gündeme gelinde, Tahsin Erdem ‘Para yok’ diye ağlamaya başlıyor. İşe alım yaparken, Böyle bir sıkıntı yok! Ama mesele, Üst geçit bakımı yapmaya gelince, Başkan başlıyor ağlamaya! Yahu tamam! Madem para yok. O kadar işçi neden aldın? Aldın neye yaradı? Aldıklarının 10 tanesi, Zaten sosyal medya ekibinde! Yani kendi reklamın için aldın. Bir üst geçit bakımı yapmak, Bu kadar zor olmamalı! Bir de sorumluluktan kaçmak için, Çevre yolunun, Karayolları uhdesinde olduğu yalanını söylüyorsunuz. Kuyruklu yalan! Bu yol, 2010 yılının Temmuz ayında, Belediye tarafından devir alındı. Belediyenin bitişiğindeki yol, Nasıl olurda Karayolları Genel Müdürlüğü’nde olur? Bunu aklınız kesiyor mu? Madem öyle, Bu yolun temizliğini, Çevre bakımlarını falan yapmayın! Onu neden yapıyorsunuz? İBB’den büfe alınıyor. Mesele yok! Devletten hizmet gelince, Önünü tıkıyorsunuz! Bu devlet alerjisi neden? Bizle maytap geçme başkan! Niyetini biliyoruz. Belediye yol ağından hayatını kaybedenlerin sorumlusu belediyedir. Hiç mi hesap vermeyeceksiniz? *             *             *             *             *             *             *             *             *             * Çaycuma’da, DMD hastası Asaf Ali için, Trabzonspor Kulübü, Tüm takımın imzaladığı bir forma gönderdi. Açık arttırma ile satılacak. Asaf Ali’nin tedavisinde kullanılacak. Hayırda, Trabzonlu şahısları, Açık arttırma yarışında görmek isteriz. Asaf Ali’nin tedavisi için, Bu formaya eminim sahip olmak isteyeceksiniz. Formada, Tüm takımın imzası var. Bu forma, 50 Bin Liradan fazlasını görür. Haydi bakalım! Hayırda yarışın.
Batuhan Karamalak'ın EKİNOKS isimli köşe yazısından

Yahu,

Artık sıkılmadık mı?

Zonguldak Belediyesi’nin yapması gereken şeyler gündeme gelinde,

Tahsin Erdem ‘Para yok’ diye ağlamaya başlıyor.

İşe alım yaparken,

Böyle bir sıkıntı yok!

Ama mesele,

Üst geçit bakımı yapmaya gelince,

Başkan başlıyor ağlamaya!

Yahu tamam!

Madem para yok.

O kadar işçi neden aldın?

Aldın neye yaradı?

Aldıklarının 10 tanesi,

Zaten sosyal medya ekibinde!

Yani kendi reklamın için aldın.

Bir üst geçit bakımı yapmak,

Bu kadar zor olmamalı!

Bir de sorumluluktan kaçmak için,

Çevre yolunun,

Karayolları uhdesinde olduğu yalanını söylüyorsunuz.

Kuyruklu yalan!

Bu yol,

2010 yılının Temmuz ayında,

Belediye tarafından devir alındı.

Belediyenin bitişiğindeki yol,

Nasıl olurda Karayolları Genel Müdürlüğü’nde olur?

Bunu aklınız kesiyor mu?

Madem öyle,

Bu yolun temizliğini,

Çevre bakımlarını falan yapmayın!

Onu neden yapıyorsunuz?

İBB’den büfe alınıyor.

Mesele yok!

Devletten hizmet gelince,

Önünü tıkıyorsunuz!

Bu devlet alerjisi neden?

Bizle maytap geçme başkan!

Niyetini biliyoruz.

Belediye yol ağından hayatını kaybedenlerin sorumlusu belediyedir.

Hiç mi hesap vermeyeceksiniz?

*             *             *             *             *             *             *             *             *             *

Çaycuma’da,

DMD hastası Asaf Ali için,

Trabzonspor Kulübü,

Tüm takımın imzaladığı bir forma gönderdi.

Açık arttırma ile satılacak.

Asaf Ali’nin tedavisinde kullanılacak.

Hayırda,

Trabzonlu şahısları,

Açık arttırma yarışında görmek isteriz.

Asaf Ali’nin tedavisi için,

Bu formaya eminim sahip olmak isteyeceksiniz.

Formada,

Tüm takımın imzası var.

Bu forma,

50 Bin Liradan fazlasını görür.

Haydi bakalım!

Hayırda yarışın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.