Kongreye saatler kaldı: Tabanda rahatsızlık var
Kongreye saatler kaldı: Tabanda rahatsızlık var
Kongreye saatler kaldı: Tabanda rahatsızlık var
Kongreye saatler kaldı: Tabanda rahatsızlık var
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak il Başkanlığı'nın 39'uncu Olağan Genel Kurul'u 19 Ekim Pazar günü Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek.
CHP İl Başkanlığı için Genel Kurul'da 2 aday yarışacak. Mevcut İl Başkanı Devrim Dural ve Turhan Oral adaylıklarını açıkladılar. 8 İlçe Başkanı iki kez toplantı yaparak; hangi ilçenin hangi adaya oy vereceği açıklandı. Altı İlçe Başkanı 'Devrim Dural' derken iki İlçe başkanı kararsız kaldıklarını söylediler. Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, 6 ilçe başkanı ve belediye çalışanlarının desteklediği İl Başkanı Devrim Dural, her ne kadar avantajlı görünse de; Tahsin Erdem'in oğlu Emirhan Erdem ve belediye çalışanı Samet Albayrak'ın yönetime girecek söylemleri tabanda rahatsızlık yaratıyor. Öte yandan belediye eksenli dönen kulisler ise yine tabanın tepkisini çekmeye devam ediyor.
Yaşanan gergin sürecin ardından kongre salonunda da gerginliklerin yaşanabileceği belirtiliyor. Özellikle konuşmalar bölümünde tansiyonun yükselebileceği öğrenildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

