CHP Zonguldak İl Başkanı belli oldu

Zonguldak 19.10.2025 - 18:35, Güncelleme: 19.10.2025 - 18:41 8692+ kez okundu.
 

CHP Zonguldak İl Başkanı belli oldu

CHP Zonguldak İl Başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nın 39'uncu Olağan Genel Kurulu iki adayla yapıldı. Kongrede il başkanlığına aday olan Devrim Dural mavi liste ile Turhan Oral ise beyaz liste ile yarıştı. Kongrede 506 delege oy kullandı.   Devrim Dural ve Turhan Oral'ın aday olduğu Genel Kurul'a CHP'liler yoğun ilgi gösterdi. Kongreye; Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Sercan Çığgın, Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, önceki dönem milletvekilleri Ali İhsan Köktürk, Ali Koçal, Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Halil PosbıyıkKozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Merkez İlçe Başkanı Nazmi Özden, Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, KESK'e bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Kurulu'na CHP PM Üyesi Sercan Çığgın seçildi. İl başkan adaylarının konuşmasının ardından kongrede oy kullanma işlemi başladı. Yapılan oylamada; mavi liste 342 beyaz liste: 151 Seçim sonucunda Devrim Dural, il başkanı seçildi.
CHP Zonguldak İl Başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nın 39'uncu Olağan Genel Kurulu iki adayla yapıldı. Kongrede il başkanlığına aday olan Devrim Dural mavi liste ile Turhan Oral ise beyaz liste ile yarıştı. Kongrede 506 delege oy kullandı.

 

Devrim Dural ve Turhan Oral'ın aday olduğu Genel Kurul'a CHP'liler yoğun ilgi gösterdi.
Kongreye; Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Sercan Çığgın, Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, önceki dönem milletvekilleri Ali İhsan Köktürk, Ali Koçal, Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Halil PosbıyıkKozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Merkez İlçe Başkanı Nazmi Özden, Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, KESK'e bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Divan Kurulu'na CHP PM Üyesi Sercan Çığgın seçildi.
İl başkan adaylarının konuşmasının ardından kongrede oy kullanma işlemi başladı.
Yapılan oylamada; mavi liste 342

beyaz liste: 151
Seçim sonucunda Devrim Dural, il başkanı seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.