Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün son durumu

Kilimli 04.08.2025 - 14:23, Güncelleme: 04.08.2025 - 14:23 20714+ kez okundu.
 

Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün son durumu

Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün son durumu

CHP Kilimli İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu, Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı.   Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Tedavi süreci devam ederken, birçok siyasi isim de Akgün’e geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP Kilimli İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu da Akgün’ün sağlık durumu hakkında kamuoyuna bir açıklama yaptı. Hemofagositik sendrom teşhisi konulan Akgün’e kök hücre nakli yapılacağı bildirildi. Velioğlu’nun yaptığı açıklama şöyle: “Çatalağzı önceki dönem belediye başkanımız Sayın Adnan Akgün’ün sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum. Hastalığı yaklaşık iki buçuk aydır tedavi görmektedir sonunda hastalığının teşhisi konulmuştur.Hemofagositik sendrom denilen rahatsızlığa yakalanmış ve tedavisi devam etmektedir.Şu an yoğun bakımda.Kök hücre nakli yapılacaktır, bunun için araştırmalar ve tedavi süreci buna göre devam ediyor eski sağlığına yeniden inşallah kavuşacak dualarınızı esirgememeniz dileğiyle…” Hemofagositik sendrom hastalığı:   Hemofagositik sendrom (HFS), hemofagositik lenfohistiyositoz (HLH) olarak ta adlandırılır, T-lenfositlerin ve makrofajların kontrol edilemeyen aktivasyonu, inflamatuvar sitokinlerin aşırı üretimi ve hemofagositoz ile karakterize ölümcül seyredebilen bir klinik sendromdur.
Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün son durumu

CHP Kilimli İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu, Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Çatalağzı eski Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Tedavi süreci devam ederken, birçok siyasi isim de Akgün’e geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP Kilimli İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu da Akgün’ün sağlık durumu hakkında kamuoyuna bir açıklama yaptı. Hemofagositik sendrom teşhisi konulan Akgün’e kök hücre nakli yapılacağı bildirildi. Velioğlu’nun yaptığı açıklama şöyle: “Çatalağzı önceki dönem belediye başkanımız Sayın Adnan Akgün’ün sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum. Hastalığı yaklaşık iki buçuk aydır tedavi görmektedir sonunda hastalığının teşhisi konulmuştur.Hemofagositik sendrom denilen rahatsızlığa yakalanmış ve tedavisi devam etmektedir.Şu an yoğun bakımda.Kök hücre nakli yapılacaktır, bunun için araştırmalar ve tedavi süreci buna göre devam ediyor eski sağlığına yeniden inşallah kavuşacak dualarınızı esirgememeniz dileğiyle…”

Hemofagositik sendrom hastalığı:

 

Hemofagositik sendrom (HFS), hemofagositik lenfohistiyositoz (HLH) olarak ta adlandırılır, T-lenfositlerin ve makrofajların kontrol edilemeyen aktivasyonu, inflamatuvar sitokinlerin aşırı üretimi ve hemofagositoz ile karakterize ölümcül seyredebilen bir klinik sendromdur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.