'Gazilik kahramanlarımızın şeref nişanıdır'

Zonguldak 19.09.2025 - 13:26, Güncelleme: 19.09.2025 - 13:26 11435+ kez okundu.
 

'Gazilik kahramanlarımızın şeref nişanıdır'

'Gazilik kahramanlarımızın şeref nişanıdır'

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.   Başkan Dural açıklamasında, “Bugün, kahraman gazilerimizin onur ve gurur günü olan 19 Eylül Gaziler Günü’nü milletçe büyük bir saygı ve minnetle anıyoruz.   Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşallik” ve “Gazilik” unvanının verildiği bu anlamlı gün, vatan uğruna gözünü kırpmadan mücadele eden, canını ortaya koyan kahramanlarımızın şeref nişanıdır. Gazilerimiz, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolundaki kararlılığının, cesaretinin ve fedakârlığının yaşayan abideleridir.   Bizler biliyoruz ki; bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu gazilerimizin cesaretine ve fedakârlığına borçluyuz. Onların haklarını ödememiz asla mümkün değildir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanında olmaya, onların haklarını ve onurlu mücadelesini savunmaya devam edeceğiz.   Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için gazilik onuruna erişmiş tüm  kahramanlarımızı minnetle anıyor, ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.
'Gazilik kahramanlarımızın şeref nişanıdır'

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

 

Başkan Dural açıklamasında, “Bugün, kahraman gazilerimizin onur ve gurur günü olan 19 Eylül Gaziler Günü’nü milletçe büyük bir saygı ve minnetle anıyoruz.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşallik” ve “Gazilik” unvanının verildiği bu anlamlı gün, vatan uğruna gözünü kırpmadan mücadele eden, canını ortaya koyan kahramanlarımızın şeref nişanıdır. Gazilerimiz, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolundaki kararlılığının, cesaretinin ve fedakârlığının yaşayan abideleridir.

 

Bizler biliyoruz ki; bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu gazilerimizin cesaretine ve fedakârlığına borçluyuz. Onların haklarını ödememiz asla mümkün değildir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanında olmaya, onların haklarını ve onurlu mücadelesini savunmaya devam edeceğiz.

 

Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için gazilik onuruna erişmiş tüm

 kahramanlarımızı minnetle anıyor, ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.