Belediyeden vatandaşlara önemli çağrı
Karaman Belediye Başkanlığı, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2025 yılı 2. taksit ödemelerinin son gününün 1 Aralık 2025 Pazartesi günü olduğunu hatırlattı.
Karaman Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2025 yılı 2. taksit ödemeleriyle ilgili önemli bir hatırlatma yaptı. Ödemeler için son günün 1 Aralık 2025 Pazartesi olduğunun ifade edildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2025 yılı 2. taksit ödemelerinin son günü 1 Aralık 2025 Pazartesi’dir.
Ayrıca, birikmiş su borcu bulunan vatandaşlarımızın da gerekli ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına, yoğunluk oluşabileceği göz önünde bulundurularak, ödemelerin son güne bırakılmaması ve belirtilen tarihten önceki hafta içerisinde yapılması önemle tavsiye edilmektedir.”