Zonguldak'ta ki ölümlerde artış var!

30.03.2020 - 17:00, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3394+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta ki ölümlerde artış var!

ÖZEL İÇERİK! Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, KARAR67 Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak ile telefonda görüşerek Zonguldak’ta ki Korona virüsüne yönelik değerlendirmelerde bulundu.   Ak Parti’li Uçar’a “Zonguldak’ta Corona Virüsünden yaşanan ilk ölümün ardından başka ölümler gerçekleşti mi?” sorusunu yönelten Batuhan Karamalak’a Uçar’ın cevabı ise, “Bize gelen bilgilerde 4 kişinin öldüğü açıklandı. 4 kişiden birinin ise ölümünden sonra yapılan testin negatif olduğu belirtildi. Kendisinin bir başka hastalığı da mevcutmuş” ifadelerini kullandı.   Uçar açıklamasında, “Sağlıkçı Arkadaşlarla konuştuğumuz testi pozitif çıkmış 70 yaş üst ölenler olduğu ifade edildi. Ama bazen ikinci testlerde negatif çıkabiliyorlar. 4 kişi hayatını kaybetmiş. Bir kişide ise pozitifi çıkmasının ardından ikinci testte negatif olduğu ifade edildi. Ölümler oluyor ama yan hastalıktan mı Korona'dan mı diyeceğiz. Muallak bir durum” dedi.

ÖZEL İÇERİK!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, KARAR67 Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak ile telefonda görüşerek Zonguldak’ta ki Korona virüsüne yönelik değerlendirmelerde bulundu.

 

Ak Parti’li Uçar’a “Zonguldak’ta Corona Virüsünden yaşanan ilk ölümün ardından başka ölümler gerçekleşti mi?” sorusunu yönelten Batuhan Karamalak’a Uçar’ın cevabı ise, “Bize gelen bilgilerde 4 kişinin öldüğü açıklandı. 4 kişiden birinin ise ölümünden sonra yapılan testin negatif olduğu belirtildi. Kendisinin bir başka hastalığı da mevcutmuş” ifadelerini kullandı.

 

Uçar açıklamasında, “Sağlıkçı Arkadaşlarla konuştuğumuz testi pozitif çıkmış 70 yaş üst ölenler olduğu ifade edildi. Ama bazen ikinci testlerde negatif çıkabiliyorlar. 4 kişi hayatını kaybetmiş. Bir kişide ise pozitifi çıkmasının ardından ikinci testte negatif olduğu ifade edildi. Ölümler oluyor ama yan hastalıktan mı Korona'dan mı diyeceğiz. Muallak bir durum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.