Testi pozitif çıktı, idda diye herkesin hayatıyla kumar oynadı!

06.09.2020 - 13:38, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3030+ kez okundu.
 

Testi pozitif çıktı, idda diye herkesin hayatıyla kumar oynadı!

Corona Virüs testi pozitif çıkan ve karantinadan kaçan bir vatandaş, İddaa Bayisi'ne giderek iddaa oynadığı ortaya çıkmıştı. Vatandaşın Virüs testinin pozitif çıkmasına rağmen rahat tavırlarla iddia bayisine giderek kupon yatırması görenleri çileden çıkardı. Güvenlik kamerası görüntülerini paylaşan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı ve Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan tepki gösterdi. Turanlı paylaşımında, “Pozitif olmayı yanlış anlamış belli! Keşke böyle bir maske ile çıksaydın. Seni gören insanımız doğal fiziki mesafe ile kendisini koruyabilseydi. Tedbirsiz duyarsız davranışların sonucundan Tedirginiz...” ifadelerine yer verdi. 

Corona Virüs testi pozitif çıkan ve karantinadan kaçan bir vatandaş, İddaa Bayisi'ne giderek iddaa oynadığı ortaya çıkmıştı. Vatandaşın Virüs testinin pozitif çıkmasına rağmen rahat tavırlarla iddia bayisine giderek kupon yatırması görenleri çileden çıkardı.

Güvenlik kamerası görüntülerini paylaşan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı ve Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan tepki gösterdi. Turanlı paylaşımında, “Pozitif olmayı yanlış anlamış belli! Keşke böyle bir maske ile çıksaydın. Seni gören insanımız doğal fiziki mesafe ile kendisini koruyabilseydi. Tedbirsiz duyarsız davranışların sonucundan Tedirginiz...” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.