Sokak hayvanları unutulmadı!

04.04.2020 - 14:14, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2921+ kez okundu.
 

Sokak hayvanları unutulmadı!

 Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yaban hayvanlarına yem ve yiyecek desteğinde bulundu. Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri Korona virüs (Covid-19) salgınında, şehirlerde insanların destekleri ile yaşamlarını sürdüren yaban hayvanlarına yem ve yiyecek desteğinde bulundu. Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından “Hep Beraber Başaracağız. Onlar Yok Olursa Biz de Yok Oluruz” sloganıyla kentin çeşitli bölgelerinde yabani hayvanlar için yem ve yiyecek bırakıldı.

 Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yaban hayvanlarına yem ve yiyecek desteğinde bulundu.
Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri Korona virüs (Covid-19) salgınında, şehirlerde insanların destekleri ile yaşamlarını sürdüren yaban hayvanlarına yem ve yiyecek desteğinde bulundu. Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından “Hep Beraber Başaracağız. Onlar Yok Olursa Biz de Yok Oluruz” sloganıyla kentin çeşitli bölgelerinde yabani hayvanlar için yem ve yiyecek bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.