Hiç bir muhtar 'Mahalleme araba çalışmıyor' demedi

17.09.2020 - 13:20, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3419+ kez okundu.
 

Hiç bir muhtar 'Mahalleme araba çalışmıyor' demedi

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, son günlerin en tartışmalı konusu olan özel halk otobüsleri meselesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Nas, 19 mahalle muhtarından ‘Mahalleme araba çalışmıyor’ yönünde bir şikayet olmadığını belirterek yaşanan durumun iki taraf arasında görüşülmesi gereken bir konu olduğunu dile getirdi.   “MUHTARLARDAN ŞİKAYET YOK” Başkan Nas konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şuana kadar toplu taşıma meselesi ile ilgili hiçbir muhtardan bana bir şikayet gelmedi. Tabi bu olay firma ile belediye arasında olan bir şey. Bizim bilmediğimiz bazı detaylar olabilir. Yanlış bir şey söylemenin de bir anlamı yok. İki tarafta birbirine salvo yapıyor. Altını çizerek söylüyorum. Benim hiçbir muhtarım beni arayarak, “Başkanım benim mahalleme araba çalışmıyor” gibi bir söz söylemedi.” Dedi.

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, son günlerin en tartışmalı konusu olan özel halk otobüsleri meselesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Nas, 19 mahalle muhtarından ‘Mahalleme araba çalışmıyor’ yönünde bir şikayet olmadığını belirterek yaşanan durumun iki taraf arasında görüşülmesi gereken bir konu olduğunu dile getirdi.

 

“MUHTARLARDAN ŞİKAYET YOK”

Başkan Nas konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şuana kadar toplu taşıma meselesi ile ilgili hiçbir muhtardan bana bir şikayet gelmedi. Tabi bu olay firma ile belediye arasında olan bir şey. Bizim bilmediğimiz bazı detaylar olabilir. Yanlış bir şey söylemenin de bir anlamı yok. İki tarafta birbirine salvo yapıyor. Altını çizerek söylüyorum. Benim hiçbir muhtarım beni arayarak, “Başkanım benim mahalleme araba çalışmıyor” gibi bir söz söylemedi.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.