Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

15.06.2020 - 12:17, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2790+ kez okundu.
 

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde elektrik hatlarının değişimi sırasında akıma kapılan bir işçi hayatını kaybetti. Olay gece saatlerinde Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İbrahim Efe Caddesi üzerinde aydınlatma direği takmaya çalışan Namık Canbaz (32), M.A. (34) ve M.K. (35) direğin eski enerji hattındaki tellere değmesi sonucu akıma kapıldı. Olayda Namık Canbaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer iki işçi ise yaralandı. Hayatını kaybeden 32 yaşındaki Namık Canbaz bu gün Kandilli Beldesinde toprağa verilecek. Yaşanan olayla ilgili olarak savcılık soruşturma başlattı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde elektrik hatlarının değişimi sırasında akıma kapılan bir işçi hayatını kaybetti.
Olay gece saatlerinde Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İbrahim Efe Caddesi üzerinde aydınlatma direği takmaya çalışan Namık Canbaz (32), M.A. (34) ve M.K. (35) direğin eski enerji hattındaki tellere değmesi sonucu akıma kapıldı. Olayda Namık Canbaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer iki işçi ise yaralandı. Hayatını kaybeden 32 yaşındaki Namık Canbaz bu gün Kandilli Beldesinde toprağa verilecek.
Yaşanan olayla ilgili olarak savcılık soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.