Başkana anlamlı hediye

16.11.2018 - 13:53, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1967+ kez okundu.
 

Başkana anlamlı hediye

BAŞKANA ANLAMLI HEDİYE Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı (ZOKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı, karikatürist Kürşat Coşgun’un “Gölgelikler serin olur, gölgeler sessiz” adlı albümünün tanıtım söyleşisi ve imza günü yapıldı. Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi’nde gerçekleştirilen söyleşi ve imza gününün maderatörlüğünü Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yaptı. Katılımın yoğun olduğu söyleşinin sonunda karikatürist Kürşat Coşgun,Çaycuma Belediye BaşkanıKantarcı’ya kendisinin  karikatürden çizilmiş fotoğrafı ve Çaycuma’nın anahtarı olan bir portreyi hediye etti. Başkan Kantarcı, anlamlı hediye için Coşgun’a teşekkür etti.

BAŞKANA ANLAMLI HEDİYE
Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı (ZOKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı, karikatürist Kürşat Coşgun’un “Gölgelikler serin olur, gölgeler sessiz” adlı albümünün tanıtım söyleşisi ve imza günü yapıldı. Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi’nde gerçekleştirilen söyleşi ve imza gününün maderatörlüğünü Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yaptı. Katılımın yoğun olduğu söyleşinin sonunda karikatürist Kürşat Coşgun,Çaycuma Belediye BaşkanıKantarcı’ya kendisinin  karikatürden çizilmiş fotoğrafı ve Çaycuma’nın anahtarı olan bir portreyi hediye etti. Başkan Kantarcı, anlamlı hediye için Coşgun’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.