'Açıklarım' dersen canlı yayına çık Akın Kavi

29.09.2020 - 20:07, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3625+ kez okundu.
 

'Açıklarım' dersen canlı yayına çık Akın Kavi

Ekonomik sıkıntılar yaşayan iş adamı Akın Kavi’nin sahibi olduğu iddia edilen Elmas Tv Zonguldak’ta iş, siyaset ve medya dünyasına saldırmaya devam ediyor. Özel Halk Otobüsleri sözleşmesinin bitirilmesinin ardından Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a rest çeken, restine ise rest gören Akın Kavi saldırgan tutumlarına devam ediyor.   Ekonomik sıkıntının getirdiği ruhsal çöküntü ortasında sağa sola saldıran Elmas Tv son olarak DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş’i hedef aldı. Keleş’e yönelik ‘itibar’ suikastı minvalinde yayınlar yapan Elmas Tv’ye ise şok bir yorum geldi. Keleş kendisi ile ilgili habere yaptığı yorumda, “29 Eylülde ister senin sahip olduğun kanalında istersen başka bir basın yayın organında , maaşını sizin verdiğiniz personelinizin yönetiminde yayına çıkabiliriz Akın bey” ifadelerini kullandı. Konuyla ilişkin görüştüğümüz Fatih Keleş ise yorumu kendi yaptığı belirterek olayı doğruladı.   Ekonomik sıkıntılar yaşayan Akın Kavi’nin iş adamı Fatih Keleş’e 240 Bin Lira borcu olduğu kamuoyu tarafından bilinirken Fatih Keleş ile canlı yayına çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor. Kavi’nin canlı yayına çıkması halinde borcuna ilişkin ne söyleyeceği ise merak konusu oldu. 

Ekonomik sıkıntılar yaşayan iş adamı Akın Kavi’nin sahibi olduğu iddia edilen Elmas Tv Zonguldak’ta iş, siyaset ve medya dünyasına saldırmaya devam ediyor. Özel Halk Otobüsleri sözleşmesinin bitirilmesinin ardından Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a rest çeken, restine ise rest gören Akın Kavi saldırgan tutumlarına devam ediyor.

 

Ekonomik sıkıntının getirdiği ruhsal çöküntü ortasında sağa sola saldıran Elmas Tv son olarak DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş’i hedef aldı. Keleş’e yönelik ‘itibar’ suikastı minvalinde yayınlar yapan Elmas Tv’ye ise şok bir yorum geldi. Keleş kendisi ile ilgili habere yaptığı yorumda, “29 Eylülde ister senin sahip olduğun kanalında istersen başka bir basın yayın organında , maaşını sizin verdiğiniz personelinizin yönetiminde yayına çıkabiliriz Akın bey” ifadelerini kullandı. Konuyla ilişkin görüştüğümüz Fatih Keleş ise yorumu kendi yaptığı belirterek olayı doğruladı.

 

Ekonomik sıkıntılar yaşayan Akın Kavi’nin iş adamı Fatih Keleş’e 240 Bin Lira borcu olduğu kamuoyu tarafından bilinirken Fatih Keleş ile canlı yayına çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor. Kavi’nin canlı yayına çıkması halinde borcuna ilişkin ne söyleyeceği ise merak konusu oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.