2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı ilan edildi

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2024 - 13:06, Güncelleme: 16.04.2024 - 18:31 2714 kez okundu.
 

2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı ilan edildi

2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı ilan edildi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı 8 Mart 2024 tarihinde ilan edildi. Program için son başvuru tarihi 30 Aralık 2024 saat 17.00 olurken başvurular ikişer aylık dönemler halinde Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınacak. Kadın ve gençlerin istihdam ve girişimcilik odaklı mesleki gelişimi için tasarlanan programa yeni/ilave istihdam taahhüdü sunan işletmeler ile başvuru rehberinde tanımlı kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlardan başvuru alınacak. Projelere ilişkin başvuru, değerlendirme ve uygulama dönemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi başvuru rehberinde, özet bilgi program künyesinde yer aldı. Programa ilişkin düzenlenecek bilgilendirme ve eğitim toplantısı için ayrıca duyuru yapılacağı bildirildi. Başvurular için "https://www.bakka.gov.tr/haber/2024-yili-mesleki-gelisime-yonelik-teknik-destek-programi-ilan-edildi/1507" adresinden bilgi edinilebileceği kaydedildi.
2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı ilan edildi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı 8 Mart 2024 tarihinde ilan edildi.


Program için son başvuru tarihi 30 Aralık 2024 saat 17.00 olurken başvurular ikişer aylık dönemler halinde Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınacak. Kadın ve gençlerin istihdam ve girişimcilik odaklı mesleki gelişimi için tasarlanan programa yeni/ilave istihdam taahhüdü sunan işletmeler ile başvuru rehberinde tanımlı kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlardan başvuru alınacak. Projelere ilişkin başvuru, değerlendirme ve uygulama dönemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi başvuru rehberinde, özet bilgi program künyesinde yer aldı.


Programa ilişkin düzenlenecek bilgilendirme ve eğitim toplantısı için ayrıca duyuru yapılacağı bildirildi. Başvurular için "https://www.bakka.gov.tr/haber/2024-yili-mesleki-gelisime-yonelik-teknik-destek-programi-ilan-edildi/1507" adresinden bilgi edinilebileceği kaydedildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.