Tahsin Erdem koltuğu devretti
Tahsin Erdem koltuğu devretti
Tahsin Erdem koltuğu devretti
Tahsin Erdem koltuğu devretti
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğu Kapuz İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Miray Cevizdibi'ne bıraktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda geleneksel 'Temsili Belediye Başkanı' etkinliği gerçekleştirildi.
Kapuz İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Miray Cevizdibi, çocuk Belediye Başkanı oldu.
Miray Cevizdibi ile birlikte Okul Müdürü Emre Gültekin, okul öğrencileri Ataberk Özkurt ve Doğa Merin Bodur isimli öğrenciler eşlik etti.
Küçük Belediye Başkanı Miray Cevizdibi, Tahsin Erdem'den okul bahçesindeki basket potalarının yüksek olduğunu ve bunların kısaltılmasını talep etti. Diğer taraftan ziyarette 'temiz çevre' vurgusu yapılırken Miray Cevizdibi "Yazın ailemle denize gitmiştik. Her yer çöp doluydu" dedi. Başkan Erdem de çevre temizliğine daha duyarlı olunması gerektiğini vurguladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.