Tahsin Başkanım şu olayı Zonguldaklılara bir açıklayıversene!

Köşe Yazısı 09.02.2025 - 20:47, Güncelleme: 10.02.2025 - 00:19 15622+ kez okundu.
 

Tahsin Başkanım şu olayı Zonguldaklılara bir açıklayıversene!

Batuhan Karamalak'ın EKİNOKS isimli köşe yazısından

Zonguldak Belediyesine yapılan, İşçi alımları, Hala tartışılmaya devam ediyor. CHP her dönem, Liyakat ve mülakat karşıtı açıklamalar yaptı. Yahu, Zonguldak Belediyesi, O beğenmedikleri, Mülakatı bile yapmadı. Ama sorsanız, Memleketi en iyi onlar yönetecek. Yahu bu iş böyle olacaksa, CHP iktidar olduğunda, Sadece CHP’lilerin çocukları mı işe girecek? Yani gerçekten, Gözümüzün içine baka baka, Yalan söylüyorlar. Kız belediyeye işe girmek için başvuruda bulunmuş. Şaibeli listeyi görünce, Çıldırmış. Arıyor bana şikayet ediyor. Ama biz demiştik! Boşuna başvurmayın, Listeler ayarlandı demiştik. Neyse artık! Bu işçi alımları ile ilgili, Yani işe giren, Bir isimle ilgili, Bir konu daha var. Ben konuyu biliyorum. Tahsin Erdem, Bu konuyu çıkıp, Kendi kamuoyuna açıklamalı. Bir açıklama borcu var Zonguldaklılara. En azından, İşe başvurup, Kabul edilmeyen vatandaşlara, Bu konuyu açıklamalı. Şimdilik ben bir şey demiyorum. Benim bildiğimi, Tahsin Erdem de biliyordur. Hay gayret başkanım ya! Açıklayıversene şu olayı bi!  
Batuhan Karamalak'ın EKİNOKS isimli köşe yazısından

Zonguldak Belediyesine yapılan,

İşçi alımları,

Hala tartışılmaya devam ediyor.

CHP her dönem,

Liyakat ve mülakat karşıtı açıklamalar yaptı.

Yahu,

Zonguldak Belediyesi,

O beğenmedikleri,

Mülakatı bile yapmadı.

Ama sorsanız,

Memleketi en iyi onlar yönetecek.

Yahu bu iş böyle olacaksa,

CHP iktidar olduğunda,

Sadece CHP’lilerin çocukları mı işe girecek?

Yani gerçekten,

Gözümüzün içine baka baka,

Yalan söylüyorlar.

Kız belediyeye işe girmek için başvuruda bulunmuş.

Şaibeli listeyi görünce,

Çıldırmış.

Arıyor bana şikayet ediyor.

Ama biz demiştik!

Boşuna başvurmayın,

Listeler ayarlandı demiştik.

Neyse artık!

Bu işçi alımları ile ilgili,

Yani işe giren,

Bir isimle ilgili,

Bir konu daha var.

Ben konuyu biliyorum.

Tahsin Erdem,

Bu konuyu çıkıp,

Kendi kamuoyuna açıklamalı.

Bir açıklama borcu var Zonguldaklılara.

En azından,

İşe başvurup,

Kabul edilmeyen vatandaşlara,

Bu konuyu açıklamalı.

Şimdilik ben bir şey demiyorum.

Benim bildiğimi,

Tahsin Erdem de biliyordur.

Hay gayret başkanım ya!

Açıklayıversene şu olayı bi!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.