Devrim Dural il başkanları masasını devirdi

Zonguldak 08.04.2025 - 11:07, Güncelleme: 08.04.2025 - 11:07 4988 kez okundu.
 

Devrim Dural il başkanları masasını devirdi

Devrim Dural il başkanları masasını devirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Devrim Dural, her ay geleneksel olarak yapılan il başkanları toplantısına artık katılmayacağını açıkladı.   CHP İl Başkanı Devrim Dural, Türkiye'de son dönemde yapılan haksızlık ve hukuksuzluklarla halkın iradesine ipotek konulduğunu belirterek "Bu  şartlar altında Zonguldak’ın iyiliği için tüm iyi niyetimiz ile katıldığımız İl Başkanları toplantısını sürdürme olanağımız kalmamıştır" dedi.   Devrim Dural'ın açıklaması şöyle: "Son yapılan yerel seçimlerde partimizin Türkiye’nin birinci partisi olmasından sonra; Cumhuriyet Halk Partimize,Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na,belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza yönelik alınan haksız,hukuksuz,adaletsiz kararlar ve gerçekleşen tutuklamalar olmuştur. Kazanmasına kesin gözüyle bakılan,karşılarında rakip olarak görmek istemedikleri adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu “hukuk araçsallaştırılarak”yarışın dışına itilmiş,milletin iradesine ipotek konmuştur. Bu  şartlar altında Zonguldak’ın iyiliği için tüm iyi niyetimiz ile katıldığımız İl Başkanları toplantısını sürdürme olanağımız kalmamıştır. Zonguldak için taş üstüne taş koyanın her zaman yanında olacağımızdan, Zonguldak’ın menfaatine alınacak her kararda bu kararın arkasında duracağımızdan halkımızın kesinlikle hiç şüphesi olmasın."
Devrim Dural il başkanları masasını devirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Devrim Dural, her ay geleneksel olarak yapılan il başkanları toplantısına artık katılmayacağını açıkladı.

 

CHP İl Başkanı Devrim Dural, Türkiye'de son dönemde yapılan haksızlık ve hukuksuzluklarla halkın iradesine ipotek konulduğunu belirterek "Bu  şartlar altında Zonguldak’ın iyiliği için tüm iyi niyetimiz ile katıldığımız İl Başkanları toplantısını sürdürme olanağımız kalmamıştır" dedi.

 

Devrim Dural'ın açıklaması şöyle: "Son yapılan yerel seçimlerde partimizin Türkiye’nin birinci partisi olmasından sonra; Cumhuriyet Halk Partimize,Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na,belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza yönelik alınan haksız,hukuksuz,adaletsiz kararlar ve gerçekleşen tutuklamalar olmuştur. Kazanmasına kesin gözüyle bakılan,karşılarında rakip olarak görmek istemedikleri adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu “hukuk araçsallaştırılarak”yarışın dışına itilmiş,milletin iradesine ipotek konmuştur. Bu  şartlar altında Zonguldak’ın iyiliği için tüm iyi niyetimiz ile katıldığımız İl Başkanları toplantısını sürdürme olanağımız kalmamıştır. Zonguldak için taş üstüne taş koyanın her zaman yanında olacağımızdan, Zonguldak’ın menfaatine alınacak her kararda bu kararın arkasında duracağımızdan halkımızın kesinlikle hiç şüphesi olmasın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.