2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında BEÜ’de eğitimler başladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2021 - 06:39, Güncelleme: 06.03.2021 - 11:25 2507+ kez okundu.
 

2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında BEÜ’de eğitimler başladı

2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında BEÜ’de eğitimler başladı

İçişleri Bakanlığı’nın "2021 yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı" ilan etmesi sonrasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde eğitimlere başlandı. “2021 Yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı” çerçevesinde afet farkındalığının arttırılması ve yaygınlaştırılması amacı ile Afet Farkındalık Eğitimi (afet öncesi, sırası ve sonrası yapılması gerekenler), yangın, acil durum ekiplerinin kuruluş ve görevleri, KBRN (kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer) tehdit ve tehlikeler, acil toplanma ve barınma alanları, arama kurtarma teknikleri, deprem ve yangın tahliye tatbikat olmak üzere eğitimlerin gerçekleştirileceği programın ilk eğitimi BEÜ Afet Farkındalık Eğitici Eğitmeni Dr. Öğr. Üyesi Beyza ERKOÇ tarafından gerçekleştirildi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen eğitime yoğun katılım gerçekleşti.
2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında BEÜ’de eğitimler başladı

İçişleri Bakanlığı’nın "2021 yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı" ilan etmesi sonrasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde eğitimlere başlandı.
“2021 Yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı” çerçevesinde afet farkındalığının arttırılması ve yaygınlaştırılması amacı ile Afet Farkındalık Eğitimi (afet öncesi, sırası ve sonrası yapılması gerekenler), yangın, acil durum ekiplerinin kuruluş ve görevleri, KBRN (kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer) tehdit ve tehlikeler, acil toplanma ve barınma alanları, arama kurtarma teknikleri, deprem ve yangın tahliye tatbikat olmak üzere eğitimlerin gerçekleştirileceği programın ilk eğitimi BEÜ Afet Farkındalık Eğitici Eğitmeni Dr. Öğr. Üyesi Beyza ERKOÇ tarafından gerçekleştirildi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen eğitime yoğun katılım gerçekleşti.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.