2020-2021 Eğitim Öğretim yılı temel uyum programı yapıldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2021 - 14:41, Güncelleme: 20.09.2021 - 20:26 2299+ kez okundu.
 

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı temel uyum programı yapıldı

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı temel uyum programı yapıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Temel Uyum programı yüksek lisans, doktora öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleşti. Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Zehra Safi “Üniversitenin ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünün tanıtımı, Üniversitenin imkanları, bilgiye ulaşım, kütüphane ve enstitü web sayfalarının aktif kullanımı” Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fürüzan Köktürk “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ve “Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tez Yazım ve Basım Yönergesi” ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günnur Özbakış Dengiz “Etik Kurallar ve Tez Yazımı” konularında sunumlarda bulundular. Toplantı, katılımcılardan geri bildirim ve önerilerin alınması, yeni akademik yılın verimli ve hayırlı olması temennisinde bulunulması ile son buldu.
2020-2021 Eğitim Öğretim yılı temel uyum programı yapıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Temel Uyum programı yüksek lisans, doktora öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleşti.
Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Zehra Safi “Üniversitenin ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünün tanıtımı, Üniversitenin imkanları, bilgiye ulaşım, kütüphane ve enstitü web sayfalarının aktif kullanımı” Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fürüzan Köktürk “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ve “Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tez Yazım ve Basım Yönergesi” ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günnur Özbakış Dengiz “Etik Kurallar ve Tez Yazımı” konularında sunumlarda bulundular.
Toplantı, katılımcılardan geri bildirim ve önerilerin alınması, yeni akademik yılın verimli ve hayırlı olması temennisinde bulunulması ile son buldu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.