Zonguldak yüksek risk grubunda yer almaktadır!

05.04.2020 - 16:20, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3638+ kez okundu.
 

Zonguldak yüksek risk grubunda yer almaktadır!

Milliyetçi Hareket partisi Genel Merkezi MYK üyesi Zonguldaklı Murat Kotra, Zonguldak’ta alınan Corona Virüs önlemlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kotra, Zonguldak’ta yaşanan ciğer hastalıklarına dikkat çekerek evde kal mesajı verdi.   Kotra yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetin ilk vilayeti, gözbebeğimiz ve memleketim olan Zonguldak, 30 Büyükşehir ile birlikte Corona Virüs’ten en çok etkilenen iller arasında yer aldı. Zonguldak, genç Cumhuriyetin endüstriyel kalkınmasına maden ocakları ile en büyük katkıyı verirken ne yazık ki Akciğerlerde yer tutan meslek hastalıkları ile de sürekli mücadele etmek durumunda kalmıştır. Bu sebeple ki Zonguldak bu habis hastalığın etkilerinde yüksek risk grubunda yer almaktadır. Sen ne zor günler atlattın Zonguldak bunu da atlatırsın.. #EvindekalZonguldak #Karaelmas” dedi.

Milliyetçi Hareket partisi Genel Merkezi MYK üyesi Zonguldaklı Murat Kotra, Zonguldak’ta alınan Corona Virüs önlemlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kotra, Zonguldak’ta yaşanan ciğer hastalıklarına dikkat çekerek evde kal mesajı verdi.

 

Kotra yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetin ilk vilayeti, gözbebeğimiz ve memleketim olan Zonguldak, 30 Büyükşehir ile birlikte Corona Virüs’ten en çok etkilenen iller arasında yer aldı. Zonguldak, genç Cumhuriyetin endüstriyel kalkınmasına maden ocakları ile en büyük katkıyı verirken ne yazık ki Akciğerlerde yer tutan meslek hastalıkları ile de sürekli mücadele etmek durumunda kalmıştır. Bu sebeple ki Zonguldak bu habis hastalığın etkilerinde yüksek risk grubunda yer almaktadır. Sen ne zor günler atlattın Zonguldak bunu da atlatırsın.. #EvindekalZonguldak #Karaelmas” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.