Zonguldak sıfır vaka ve sıfır vefat sayısına ulaştı!

11.05.2020 - 22:11, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3682+ kez okundu.
 

Zonguldak sıfır vaka ve sıfır vefat sayısına ulaştı!

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, corona virüs salgını tedbirleri kapsamında, “baştan bu yana ilk defa sıfır vefat ile sıfır yeni vakaya ulaştık, çok şükür” diyerek Zonguldak halkına teşekkür etti.   Vali Bektaş paylaşımında, "Teşekkürler Zonguldak! Baştan bu yana ilk defa sıfır vefat ile sıfır yeni vakaya ulaştık, çok şükür. Katkısı olan herkese, sağlık çalışanlarımıza, güvenlik kuvvetlerimize, yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sabırla devam, başaracağız, inşallah." dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, corona virüs salgını tedbirleri kapsamında, “baştan bu yana ilk defa sıfır vefat ile sıfır yeni vakaya ulaştık, çok şükür” diyerek Zonguldak halkına teşekkür etti.

 

Vali Bektaş paylaşımında, "Teşekkürler Zonguldak! Baştan bu yana ilk defa sıfır vefat ile sıfır yeni vakaya ulaştık, çok şükür. Katkısı olan herkese, sağlık çalışanlarımıza, güvenlik kuvvetlerimize, yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sabırla devam, başaracağız, inşallah." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.