Zonguldak programı belli oldu

03.06.2020 - 15:21, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2385+ kez okundu.
 

Zonguldak programı belli oldu

Türk Siyasi hayatına geçtiğimiz haftalarda kuruluş dilekçesini vererek başlayan ve Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi’nin Zonguldak programı belli oldu.   Edinilen bilgilere göre DEVA Partisi Perşembe günü (Yarın) Zonguldak’ta bir takım temaslarda bulunmasının ardından Bartın’da da benzer ziyaretler gerçekleştirerek kurucular kurulu için temaslarda bulunacağı öğrenildi.   DEVA Partisi Zonguldak Koordinatörü İdris Şahin başkanlığında yapılacak olan toplantıların ilki saat 11:00’da basın mensupları ile gerçekleştirilecek. Daha sonra ise Zonguldak tabanını oluşturması planlanan kişiler ile birebir görüşmelerin gerçekleştirileceği öğrenildi.

Türk Siyasi hayatına geçtiğimiz haftalarda kuruluş dilekçesini vererek başlayan ve Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi’nin Zonguldak programı belli oldu.

 

Edinilen bilgilere göre DEVA Partisi Perşembe günü (Yarın) Zonguldak’ta bir takım temaslarda bulunmasının ardından Bartın’da da benzer ziyaretler gerçekleştirerek kurucular kurulu için temaslarda bulunacağı öğrenildi.

 

DEVA Partisi Zonguldak Koordinatörü İdris Şahin başkanlığında yapılacak olan toplantıların ilki saat 11:00’da basın mensupları ile gerçekleştirilecek. Daha sonra ise Zonguldak tabanını oluşturması planlanan kişiler ile birebir görüşmelerin gerçekleştirileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.