Zonguldak'ın sevilen isminden üzücü haber!

31.03.2020 - 18:14, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2913+ kez okundu.
 

Zonguldak'ın sevilen isminden üzücü haber!

ÖZEL İÇERİK! Milliyetçi Hareket Parti camiasının sevilen simalarından MHP merkez İlçe eski Başkan Yardımcısı ve Hüseyin Haseki’nin Kocaeli’de bir hastanede güvenlik olan çalışan oğlu D.H’nin Corona Virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.   Yüksek ateş ve zatürre teşhisi ile hastaneye kaldırılan D.H’nin virüs testinin pozitifi çıktığı öğrenildi. Diğer taraftan Hüseyin Haseki’nin eşinin de oğlunun yanında kaldığı kendisinde de yüksek ateş olduğu öğrenildi. Hüseyin Haseki’nin Zonguldak’ta olduğu öğrenildi. KARAR67 ailesi olarak Haseki ailesine büyü geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEL İÇERİK!

Milliyetçi Hareket Parti camiasının sevilen simalarından MHP merkez İlçe eski Başkan Yardımcısı ve Hüseyin Haseki’nin Kocaeli’de bir hastanede güvenlik olan çalışan oğlu D.H’nin Corona Virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

 

Yüksek ateş ve zatürre teşhisi ile hastaneye kaldırılan D.H’nin virüs testinin pozitifi çıktığı öğrenildi. Diğer taraftan Hüseyin Haseki’nin eşinin de oğlunun yanında kaldığı kendisinde de yüksek ateş olduğu öğrenildi. Hüseyin Haseki’nin Zonguldak’ta olduğu öğrenildi. KARAR67 ailesi olarak Haseki ailesine büyü geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.