Zonguldak Baro'sundan gece yarısı açıklaması!

05.04.2020 - 02:08, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3259+ kez okundu.
 

Zonguldak Baro'sundan gece yarısı açıklaması!

Zonguldak Barosundan Avukatlar Gününe ilişkin gece yarısı açıklaması yapıldı.   Barodan yapılan açıklamada, "Dünyanın başına musallat olan Corona salgını memleketimiz ve maalesef ilimizde de yoğun olarak yaşanmaktadır. Avukatlar günü nedeniyle bu kötü günlerde ulusumuzun bir parçası olarak Bilim kurulunun önerdiği tedbirlere uymayı, telkin ve tekrarla kutlamayı, milletçe bu felaketten kurtulduğumuzda halkımızla yapacağız. Avukatlar günü münasebetiyle bu zor günleri atlatacağımıza olan inancımızı tekrar ediyor, fedakar sağlık çalışanlarımızı bu vesile ile kutluyor, halkımıza ve tüm meslektaşlarımıza sabır, metanet ve sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz. Sevgi ve saygılarımızla" ifadeleri kullanıldı.

Zonguldak Barosundan Avukatlar Gününe ilişkin gece yarısı açıklaması yapıldı.

 

Barodan yapılan açıklamada, "Dünyanın başına musallat olan Corona salgını memleketimiz ve maalesef ilimizde de yoğun olarak yaşanmaktadır.

Avukatlar günü nedeniyle bu kötü günlerde ulusumuzun bir parçası olarak Bilim kurulunun önerdiği tedbirlere uymayı, telkin ve tekrarla kutlamayı, milletçe bu felaketten kurtulduğumuzda halkımızla yapacağız.

Avukatlar günü münasebetiyle bu zor günleri atlatacağımıza olan inancımızı tekrar ediyor, fedakar sağlık çalışanlarımızı bu vesile ile kutluyor, halkımıza ve tüm meslektaşlarımıza sabır, metanet ve sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz. Sevgi ve saygılarımızla" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.