Zonguldak'a işte şimdi Doktor eli değdi!

03.04.2020 - 21:14, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2647+ kez okundu.
 

Zonguldak'a işte şimdi Doktor eli değdi!

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirilen Video Konferans toplantısında Zonguldak’ın Corona Hastalığı ile olan mücadelesini anlatırken Zonguldak’ta akciğer hastalıkları noktasındaki hassasiyetini dile getirerek akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı karardaki dayanak noktası oldu.   BAŞKAN ALAN’IN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ZONGULDAK’IN HASSASİYETİNİ ANLATIYOR:

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirilen Video Konferans toplantısında Zonguldak’ın Corona Hastalığı ile olan mücadelesini anlatırken Zonguldak’ta akciğer hastalıkları noktasındaki hassasiyetini dile getirerek akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı karardaki dayanak noktası oldu.

 

BAŞKAN ALAN’IN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ZONGULDAK’IN HASSASİYETİNİ ANLATIYOR:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.