Zeki Tosun'dan Ömer Selim Alan açıklaması

16.09.2020 - 15:54, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2726+ kez okundu.
 

Zeki Tosun'dan Ömer Selim Alan açıklaması

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, halk otobüsleri tartışmalarında Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın cansiperane şekilde çalıştığını ve bu sorunu yakın zamanda çözeceğini ifade etti. Kamuoyunda Ak Parti'nin yaşanan tartışmalarda Başkan Alan'a sahip çıkmadığı yönünde eleştiriler gelmişti. Başkan Alan'a en yüksek eşikten İl Başkanı Zeki Tosun tarafından destek mesajı verildi. Halk otobüslerinde yaşanan sıkıntılı süreci değerlendiren  AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Burada esas olan halkımızın mağdur olmamasıdır.Burada da belediye başkanımız benim gördüğüm kadarıyla cansiperane bu iş çözmek için uğraşıyor. Buraya kadar geldi ve İnşallah bunu yakın zamanda çözüme ulaştıracak. vatandaşımızın esas olan mağdur olmamasıdır" dedi.  DEVREK GÖKÇEBEY KONGRELERİ YAPILACAK.. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Ekim sonu veya Kasım başında il kongremizi yapabiliriz" dedi. Hafta sonu Devrek ve Gökçebey ilçelerinin kongrenin yapılacağını Perşembe günü de Çaycuma 'nın yeni başkanının mazbata alıp görevini teslim alacağını belirten İl Başkanı Zeki Tosun, Kongre süreci ile ilgili şunları ifade etti:  KASIM BAŞINDA İL KONGREMİZİ YAPABİLİRİZ "7. Olağan kongre sürecimiz devam ediyor. Zonguldak'ta da 2 ilçemiz kaldı. Pazar günü inşallah saat 11 00'de önce Gökçebey ilçemizin kongresini yapacağız aynı gün saat 14 00 de de  Devrek ilçemizde kongresini yapacağız. Milletvekilimiz ve il koordinatörümüz Sayın Metin Çelik bey kongrelerimize katılacak.  Bunlar da bitecek 8 tane ilçemizin Kongresi bitmiş olacak ve İl Kongresi hazırlığı yapacağız. Yarında (Perşembe) günü de Çaycuma ilçemizin mazbatasını alacağız. Çaycuma ikimizi kongresini yapmıştık onları da görevin teslim alacaklar. Ve tüm ilçe başkanlarımızla beraber toplantı yapıp önümüzdeki günlerde neler yapacağız onlarla ilgili istişarelerimizi yapacağız. 7 olağan kongre süreci takvimi işliyor. Kasım ayı gibi ilk kongrelerinin başlayacağı söylemişti ilk yola çıktığımız zaman. tabii pandemi sebebiyle sarkmalar da olabiliyor. biz kongremizi bu hafta tamamlayacağımıza göre ilçelerimizin, ekim ayı sonunda ve en geç kasım ayı başında ilk kongremizi yapabiliriz. tabii bu konuda bize genel merkezimizden bize gelen bir bilgi ve talimat yok. önce bunlar bitecek ondan sonra da ilk kongre için takvim verilmeye başlanacak. burada bir genel merkezimizin, teşkilat başkanlığımızın  vermiş olduğu talimatlar çerçevesinde görevinizi yerine getirmeye çalışıyoruz. takvim belli oldu mu da ona göre çalışmalarımız devam edecek."

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, halk otobüsleri tartışmalarında Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın cansiperane şekilde çalıştığını ve bu sorunu yakın zamanda çözeceğini ifade etti.

Kamuoyunda Ak Parti'nin yaşanan tartışmalarda Başkan Alan'a sahip çıkmadığı yönünde eleştiriler gelmişti. Başkan Alan'a en yüksek eşikten İl Başkanı Zeki Tosun tarafından destek mesajı verildi.

Halk otobüslerinde yaşanan sıkıntılı süreci değerlendiren  AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Burada esas olan halkımızın mağdur olmamasıdır.Burada da belediye başkanımız benim gördüğüm kadarıyla cansiperane bu iş çözmek için uğraşıyor. Buraya kadar geldi ve İnşallah bunu yakın zamanda çözüme ulaştıracak. vatandaşımızın esas olan mağdur olmamasıdır" dedi.

 DEVREK GÖKÇEBEY KONGRELERİ YAPILACAK..

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Ekim sonu veya Kasım başında il kongremizi yapabiliriz" dedi.

Hafta sonu Devrek ve Gökçebey ilçelerinin kongrenin yapılacağını Perşembe günü de Çaycuma 'nın yeni başkanının mazbata alıp görevini teslim alacağını belirten İl Başkanı Zeki Tosun, Kongre süreci ile ilgili şunları ifade etti:

 KASIM BAŞINDA İL KONGREMİZİ YAPABİLİRİZ

"7. Olağan kongre sürecimiz devam ediyor. Zonguldak'ta da 2 ilçemiz kaldı. Pazar günü inşallah saat 11 00'de önce Gökçebey ilçemizin kongresini yapacağız aynı gün saat 14 00 de de  Devrek ilçemizde kongresini yapacağız. Milletvekilimiz ve il koordinatörümüz Sayın Metin Çelik bey kongrelerimize katılacak.  Bunlar da bitecek 8 tane ilçemizin Kongresi bitmiş olacak ve İl Kongresi hazırlığı yapacağız. Yarında (Perşembe) günü de Çaycuma ilçemizin mazbatasını alacağız. Çaycuma ikimizi kongresini yapmıştık onları da görevin teslim alacaklar. Ve tüm ilçe başkanlarımızla beraber toplantı yapıp önümüzdeki günlerde neler yapacağız onlarla ilgili istişarelerimizi yapacağız. 7 olağan kongre süreci takvimi işliyor. Kasım ayı gibi ilk kongrelerinin başlayacağı söylemişti ilk yola çıktığımız zaman. tabii pandemi sebebiyle sarkmalar da olabiliyor. biz kongremizi bu hafta tamamlayacağımıza göre ilçelerimizin, ekim ayı sonunda ve en geç kasım ayı başında ilk kongremizi yapabiliriz. tabii bu konuda bize genel merkezimizden bize gelen bir bilgi ve talimat yok. önce bunlar bitecek ondan sonra da ilk kongre için takvim verilmeye başlanacak. burada bir genel merkezimizin, teşkilat başkanlığımızın  vermiş olduğu talimatlar çerçevesinde görevinizi yerine getirmeye çalışıyoruz. takvim belli oldu mu da ona göre çalışmalarımız devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.