Yeni başkan kandili kutladı

02.04.2019 - 15:50, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3525+ kez okundu.
 

Yeni başkan kandili kutladı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Mübarek Üç Aylardan Recep Ayının 27. Gecesi olan Miraç Gecesi nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı. AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın mesajı şu şekilde;  “Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mübarek üç ayların içerisinde yer alan Miraç Kandili'nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına inanıyorum.  Bütün beşeri duygulardan arınarak temiz bir kulluğa yükseliş ve kültürümüz, inancımız için önemli olan Miraç Kandili, toplumsal dayanışma, akrabalık ve kardeşlik hukukunun pekiştirilmesi için önemli bir vesiledir. Muhabbet ve kardeşlik hukukuyla duygularımıza, vicdanlarımıza hükmetmeli; iyiyi, barışı, dostluğu, merhameti yaymak için çalışmalıyız. Bu düşüncelerle İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili’ni kutluyor, bu anlamlı gecenin  aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum”
AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Mübarek Üç Aylardan Recep Ayının 27. Gecesi olan Miraç Gecesi nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın mesajı şu şekilde; 
“Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mübarek üç ayların içerisinde yer alan Miraç Kandili'nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına inanıyorum.  Bütün beşeri duygulardan arınarak temiz bir kulluğa yükseliş ve kültürümüz, inancımız için önemli olan Miraç Kandili, toplumsal dayanışma, akrabalık ve kardeşlik hukukunun pekiştirilmesi için önemli bir vesiledir. Muhabbet ve kardeşlik hukukuyla duygularımıza, vicdanlarımıza hükmetmeli; iyiyi, barışı, dostluğu, merhameti yaymak için çalışmalıyız. Bu düşüncelerle İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili’ni kutluyor, bu anlamlı gecenin  aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.