Vatandaşlar ateş püskürdü! Onlarca yorum atıldı!

04.04.2020 - 21:02, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2867+ kez okundu.
 

Vatandaşlar ateş püskürdü! Onlarca yorum atıldı!

Karar67 Gazetesi’nin Ereğli’de Halil Posbıyık tarafından yapılan sağlık setleri törenini ‘Kaş yaparken göz çıkardılar’ başlığı ile haber yapmasının ardından sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyüdü.   İlgili haberde onlarca kişinin sağlık setlerini almak için sosyla mesafeye uymadan bir araya gelmesi eleştirilere neden olurken özellikle Posbıyık’ın da kürsüden konuşma yapması manidar karşılandı. Hem sosyal mesafe bozulmuş hem de yapılan konuşmanın sokakta kalma süresini uzatması vatandaşların tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar ‘sağlı seti dağıtım programından’ ziyade festivalleri ile ünlü Ereğli’ye göndermede bulunarak ‘Corona Kültür Festivali’ yorumlarında bulundu.   İŞTE VATANDAŞLARDAN GELEN YORUMLAR;

Karar67 Gazetesi’nin Ereğli’de Halil Posbıyık tarafından yapılan sağlık setleri törenini ‘Kaş yaparken göz çıkardılar’ başlığı ile haber yapmasının ardından sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyüdü.

 

İlgili haberde onlarca kişinin sağlık setlerini almak için sosyla mesafeye uymadan bir araya gelmesi eleştirilere neden olurken özellikle Posbıyık’ın da kürsüden konuşma yapması manidar karşılandı. Hem sosyal mesafe bozulmuş hem de yapılan konuşmanın sokakta kalma süresini uzatması vatandaşların tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar ‘sağlı seti dağıtım programından’ ziyade festivalleri ile ünlü Ereğli’ye göndermede bulunarak ‘Corona Kültür Festivali’ yorumlarında bulundu.

 

İŞTE VATANDAŞLARDAN GELEN YORUMLAR;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.