Vali Tutulmaz’dan yardımsever vatandaşlara çağrı

31.10.2020 - 17:50, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1629+ kez okundu.
 

Vali Tutulmaz’dan yardımsever vatandaşlara çağrı

İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yardımseverlere yardım çağrısında bulundu. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz İzmir’de yaşanan deprem sonrasında dışarıda kalan vatandaşlara yardım etmek isteyen Zonguldak halkına çağrıda bulundu. Yaşanan afet sonrasında afetzedelere ulaştırılmak üzere gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımlarının kabul edileceğini duyuran Vali Tutulmaz, “İzmir'deki ihtiyaç sahibi afetzedeler için şu an sadece standart gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç vardır. Vatandaşlarımız yardım etmek istiyorlarsa yardımlarını ilçe kaymakamlıklarımızdaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)'ye yapabilirler” dedi. Zonguldak Valiliği’nin yaptığı açıklama da ise “İzmir merkezli yaşanan deprem afeti sonrası insani yardım amacıyla afetzedelere ulaştırılmak üzere Zonguldak Valiliği sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Kızılay şubemizin organizasyonunda gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımları kabul edilecektir. Bu doğrultuda gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımlarınızı Zonguldak Valiliği sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapabileceğiniz hususu yardımsever halkımızın bilgisine sunulur.” denildi.

İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yardımseverlere yardım çağrısında bulundu.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz İzmir’de yaşanan deprem sonrasında dışarıda kalan vatandaşlara yardım etmek isteyen Zonguldak halkına çağrıda bulundu. Yaşanan afet sonrasında afetzedelere ulaştırılmak üzere gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımlarının kabul edileceğini duyuran Vali Tutulmaz, “İzmir'deki ihtiyaç sahibi afetzedeler için şu an sadece standart gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç vardır. Vatandaşlarımız yardım etmek istiyorlarsa yardımlarını ilçe kaymakamlıklarımızdaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)'ye yapabilirler” dedi.
Zonguldak Valiliği’nin yaptığı açıklama da ise “İzmir merkezli yaşanan deprem afeti sonrası insani yardım amacıyla afetzedelere ulaştırılmak üzere Zonguldak Valiliği sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Kızılay şubemizin organizasyonunda gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımları kabul edilecektir. Bu doğrultuda gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımlarınızı Zonguldak Valiliği sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapabileceğiniz hususu yardımsever halkımızın bilgisine sunulur.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.