Tıp Fakültesine de yakın!

04.04.2020 - 21:59, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2529+ kez okundu.
 

Tıp Fakültesine de yakın!

Zonguldak’ın sevilen simalarından Sima Yapım sahibi Bulut İşçi; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Nesibe Hatun Öğrenci yurdunun Tıp Fakültesine çok yakın olduğunu, ağır semptomları olmayan hastaların bu yurtta bakılabileceğini ayrıca hastane personelinin de yurda ulaşımının çok kolay olduğunu belirterek öneri sundu. Öğrenci yurdunun neredeyse bir hastane kadar odası bulunduğuna dikkat çeken İşçi’nin önerisi büyük beğeni topladı.   YURT NEREDEYSE HASTANE KADAR! Sima Yapım sahibi Bulut İşçi paylaşımında, “Üniversite hastanesinin hemen yanı başında yer alan Nesibe Hatun Yurdunda, yurt dışından gelen tır şoförleri kontrol amaçlı karantina altında tutulmakta. Bildiğim kadarı ile bu yurdun yaklaşık 300 odası bulunmakta. Nerede ise bir hastane kadar odası mevcut. Ve üniversite hastanesinin hemen yanı başında. Hastane personelinin ulaşımı da çok kolay. Buradaki tır şoförleri diğer yurtlarda karantina altında tutulsa ve pozitif teşhisi konan, diğer hastalara göre salgını daha hafif düzeyde geçiren hastalar burada kontrol altında tutulsa daha mantıklı olmaz mı? Bu vesile ile hastanelerin yoğunluğu da ciddi oranda azaltılmış olur. Yetkililer tabii ki daha iyisini bilir ama nacizane bir fikir” ifadelerini kullandı.

Zonguldak’ın sevilen simalarından Sima Yapım sahibi Bulut İşçi; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Nesibe Hatun Öğrenci yurdunun Tıp Fakültesine çok yakın olduğunu, ağır semptomları olmayan hastaların bu yurtta bakılabileceğini ayrıca hastane personelinin de yurda ulaşımının çok kolay olduğunu belirterek öneri sundu. Öğrenci yurdunun neredeyse bir hastane kadar odası bulunduğuna dikkat çeken İşçi’nin önerisi büyük beğeni topladı.

 

YURT NEREDEYSE HASTANE KADAR!
Sima Yapım sahibi Bulut İşçi paylaşımında, “Üniversite hastanesinin hemen yanı başında yer alan Nesibe Hatun Yurdunda, yurt dışından gelen tır şoförleri kontrol amaçlı karantina altında tutulmakta. Bildiğim kadarı ile bu yurdun yaklaşık 300 odası bulunmakta. Nerede ise bir hastane kadar odası mevcut. Ve üniversite hastanesinin hemen yanı başında. Hastane personelinin ulaşımı da çok kolay. Buradaki tır şoförleri diğer yurtlarda karantina altında tutulsa ve pozitif teşhisi konan, diğer hastalara göre salgını daha hafif düzeyde geçiren hastalar burada kontrol altında tutulsa daha mantıklı olmaz mı? Bu vesile ile hastanelerin yoğunluğu da ciddi oranda azaltılmış olur. Yetkililer tabii ki daha iyisini bilir ama nacizane bir fikir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.