Sokağa çıkma ve seyahat kısıtlaması gündeme geliyor

17.06.2020 - 13:47, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3279+ kez okundu.
 

Sokağa çıkma ve seyahat kısıtlaması gündeme geliyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Kritik toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 19.00’da basın açıklaması yapacak. Öte yandan ülke genelinde maske zorunluluğu ile sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamasının yeniden gündeme gelmesi bekleniyor.   Türkiye'de 1 Haziran'da başlayan yeni normalleşme süreciyle birlikte vakalar da artışa geçti. Vatandaşların sosyal mesafe ve maske kuralına uymaması ve rahat davranmasıyla birlikte son günlerde 1500'lerde seyreden vakalar tedirgin ederken, kısıtlamaların yeniden gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Tüm bu gelişmelerle birlikte bugün 17.00'de Bilim Kurulu toplanacak ve ardından saat 19.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulunacak.   TÜRKİYE GENELİ YASAK TALEBİ   Vatandaşların tedbirsizliği ve vakalardaki artış, önümüzdeki günler için korkuturken, Bilim Kurulu üyelerinin tüm Türkiye'de maske takmanın zorunlu hale getirilmesini önerdiği iddia edildi. Öte yandan hafta sonları sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamasının da toplantıda gündeme geleceği öğrenildi. KAYNAK: MYNET

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Kritik toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 19.00’da basın açıklaması yapacak. Öte yandan ülke genelinde maske zorunluluğu ile sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamasının yeniden gündeme gelmesi bekleniyor.

 

Türkiye'de 1 Haziran'da başlayan yeni normalleşme süreciyle birlikte vakalar da artışa geçti. Vatandaşların sosyal mesafe ve maske kuralına uymaması ve rahat davranmasıyla birlikte son günlerde 1500'lerde seyreden vakalar tedirgin ederken, kısıtlamaların yeniden gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Tüm bu gelişmelerle birlikte bugün 17.00'de Bilim Kurulu toplanacak ve ardından saat 19.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulunacak.

 

TÜRKİYE GENELİ YASAK TALEBİ

 

Vatandaşların tedbirsizliği ve vakalardaki artış, önümüzdeki günler için korkuturken, Bilim Kurulu üyelerinin tüm Türkiye'de maske takmanın zorunlu hale getirilmesini önerdiği iddia edildi. Öte yandan hafta sonları sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamasının da toplantıda gündeme geleceği öğrenildi.

KAYNAK: MYNET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.