Şok sözler: 'Para ve güçten yana olanın a... av...'

08.07.2020 - 14:01, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3390+ kez okundu.
 

Şok sözler: 'Para ve güçten yana olanın a... av...'

Zonguldak’ın revaçta olan bir ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan küfürlü tartışma ilçenin en çok konuşulan olayları arasında geliyor. Öyle ki olay belediye meclisini aşmış kıblesini şaşmış doğu istikametine kadar ilerliyor.   Revaçta ilçenin gözde mekanı için yapılan ihale teklifine 5 kişi girerken sebepsiz şekilde ihale bir anda iptal ediliyor. İddia o ki ihale iptal edilerek ‘Para ve gücü’ olan bir şahsa direkt verilmek isteniyor. Beş kişinin katıldığı ihaleye katılan belediye meclis üyesi bunu duyunca küplere biniyor. Haliyle belediye meclisi de karışıyor. Küfürleşmeye varan olayların içinde en dikkat çekeni ise belediye meclis üyesinin ‘Para ve güçten yana kim tavır alıyorsa a… av…’ şeklindeki sinkaflı sözleri oluyor. O ilçede şuan araçlar ve yayalar için kaldırım ve yol çalışmaları yapılıyor.

Zonguldak’ın revaçta olan bir ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan küfürlü tartışma ilçenin en çok konuşulan olayları arasında geliyor. Öyle ki olay belediye meclisini aşmış kıblesini şaşmış doğu istikametine kadar ilerliyor.

 

Revaçta ilçenin gözde mekanı için yapılan ihale teklifine 5 kişi girerken sebepsiz şekilde ihale bir anda iptal ediliyor. İddia o ki ihale iptal edilerek ‘Para ve gücü’ olan bir şahsa direkt verilmek isteniyor. Beş kişinin katıldığı ihaleye katılan belediye meclis üyesi bunu duyunca küplere biniyor. Haliyle belediye meclisi de karışıyor. Küfürleşmeye varan olayların içinde en dikkat çekeni ise belediye meclis üyesinin ‘Para ve güçten yana kim tavır alıyorsa a… av…’ şeklindeki sinkaflı sözleri oluyor.

O ilçede şuan araçlar ve yayalar için kaldırım ve yol çalışmaları yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.