Seminer verildi!

18.12.2018 - 12:49, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2595+ kez okundu.
 

Seminer verildi!

Zonguldak müftülüğü, müftülük bünyesinde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik” Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Din Görevlilerinin Katkısının Sağlanması” konulu seminer düzenlendi. Seminer, gruplar halinde İl müftülüğü hac umre salonunda ve Beycuma ile Karaman beldelerinde eğitici eğitimine katılan İl müftülüğü Vaizleri Salih TOPSAKALOĞLU ve Elif DAĞDEVİREN ile Yeni Cami Müezzin Kayyımı İslam BALCI’nın  sunumuyla gerçekleşti. Gerçekleşen seminerde, “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Din Görevlilerini katkısının sağlanması” “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde D.İ.B.’nın Sorumluluk Alanı ve İcraatları “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde D.İ.B.’nın Görüş ve Yaklaşımları” “Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddete İlişkin Genel Bilgiler” “Çocuğa Yönelik Şiddet ve İstismar” “Kadına Yönelik Şiddet/Aile içi Şiddeti Önlemeye Yönelik Kanunlar” “Aile içi Şiddet Mağdurlarını Yönlendirme” konularına yer verildi.

Zonguldak müftülüğü, müftülük bünyesinde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik” Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Din Görevlilerinin Katkısının Sağlanması” konulu seminer düzenlendi.

Seminer, gruplar halinde İl müftülüğü hac umre salonunda ve Beycuma ile Karaman beldelerinde eğitici eğitimine katılan İl müftülüğü Vaizleri Salih TOPSAKALOĞLU ve Elif DAĞDEVİREN ile Yeni Cami Müezzin Kayyımı İslam BALCI’nın  sunumuyla gerçekleşti.

Gerçekleşen seminerde,

“Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Din Görevlilerini katkısının sağlanması”

“Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde D.İ.B.’nın Sorumluluk Alanı ve İcraatları

“Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde D.İ.B.’nın Görüş ve Yaklaşımları”

“Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddete İlişkin Genel Bilgiler”

“Çocuğa Yönelik Şiddet ve İstismar”

“Kadına Yönelik Şiddet/Aile içi Şiddeti Önlemeye Yönelik Kanunlar”

“Aile içi Şiddet Mağdurlarını Yönlendirme” konularına yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.