Şehir ayaklandı! Aday olsun istiyorlar!

31.10.2018 - 18:57, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2800+ kez okundu.
 

Şehir ayaklandı! Aday olsun istiyorlar!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Vali Ahmet Çınar’ın halk adamı olduğunu ve Zonguldak adına çok güzel işler yaptığını belirterek, “Görevden alınması bizleri üzmüştür. İnşallah hükümetimiz Zonguldak için yeni görev verir ve başladığı güzel projeleri bitirir” dedi. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın görevden alınması birçok kesim gibi MÜSİAD camiası tarafından da üzüntüyle karşılandı. Vali Ahmet Çınar’ın görev yaptığı süre boyunca halkın içinde olduğunu ve kent adına güzel projeler ürettiğini vurgulayan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Ani gidişi bir çok kesim gibi bizleri de üzmüştür. Gerek Sivil Toplum Kuruluşlarına olan yaklaşımı gerekse halk ile iç içe olması taktire şayan bir özelliğiydi. Zonguldak sorunlarına kısa sürede vakıf olup projeler üretmesi de bizleri kent adına, iş dünyası adına umutlandırmıştı. Bizler kendilerinden razıydık” dedi. “YENİ GÖREVLER VERİLMELİ” Vali Ahmet Çınar’ın Bitlis Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandığında ve daha önce görev yaptığı iller ile Zonguldak’ta yaptıklarının ortada olduğunu ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Bizler Sayın Ahmet Çınar’ı özellikle Zonguldak’ta farklı görevlerde de görmek isteriz. İnşallah hükümetimiz Zonguldak için yeni görev verir ve başladığı güzel projeleri bitirir” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Vali Ahmet Çınar’ın halk adamı olduğunu ve Zonguldak adına çok güzel işler yaptığını belirterek, “Görevden alınması bizleri üzmüştür. İnşallah hükümetimiz Zonguldak için yeni görev verir ve başladığı güzel projeleri bitirir” dedi.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın görevden alınması birçok kesim gibi MÜSİAD camiası tarafından da üzüntüyle karşılandı. Vali Ahmet Çınar’ın görev yaptığı süre boyunca halkın içinde olduğunu ve kent adına güzel projeler ürettiğini vurgulayan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Ani gidişi bir çok kesim gibi bizleri de üzmüştür. Gerek Sivil Toplum Kuruluşlarına olan yaklaşımı gerekse halk ile iç içe olması taktire şayan bir özelliğiydi. Zonguldak sorunlarına kısa sürede vakıf olup projeler üretmesi de bizleri kent adına, iş dünyası adına umutlandırmıştı. Bizler kendilerinden razıydık” dedi.

“YENİ GÖREVLER VERİLMELİ”
Vali Ahmet Çınar’ın Bitlis Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandığında ve daha önce görev yaptığı iller ile Zonguldak’ta yaptıklarının ortada olduğunu ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Bizler Sayın Ahmet Çınar’ı özellikle Zonguldak’ta farklı görevlerde de görmek isteriz. İnşallah hükümetimiz Zonguldak için yeni görev verir ve başladığı güzel projeleri bitirir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.