Sami Aydın'ın hem tabağını hem kalbini kırdılar!

22.02.2020 - 19:37, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2901+ kez okundu.
 

Sami Aydın'ın hem tabağını hem kalbini kırdılar!

Memurlar Lokali işletmesi Sami Aydın sosyal medya hesabı üzerinden özel bir kargo şirketine yüklenerek adeta isyan etti. Aydın kargo şirketi aracılığı ile 10 adet servis tabağı istediklerini ancak bunlardan 6 tanesinin kırık olduğunu iddia ederek vatandaşlara şikayette bulundu.   ZONGULDAKLILARDAN RİCA EDİYORUM Sami Aydın yaptığı açıklamada, “Değerli Zonguldaklılar, İstanbul’dan bana Y… kargo ikinci makas şubesi ile süs tabağı geldi 10 adetten 6 adetini kırmışlar. İstanbul'a bir arkadaşıma yine bir paket gönderdim onu da kırmışlar.250 tl nakliye parası verdik. Gittiğimizde kargo şirketine oradaki bayan kime şikâyet edersen et parasını ödemiyoruz gibi kabaca cevap veriyor. Zonguldaklılara rica ediyorum Y…. kargo ikinci makas şubesi ile hiç bir nakliye işlemi yapmasın” dedi.

Memurlar Lokali işletmesi Sami Aydın sosyal medya hesabı üzerinden özel bir kargo şirketine yüklenerek adeta isyan etti. Aydın kargo şirketi aracılığı ile 10 adet servis tabağı istediklerini ancak bunlardan 6 tanesinin kırık olduğunu iddia ederek vatandaşlara şikayette bulundu.

 

ZONGULDAKLILARDAN RİCA EDİYORUM

Sami Aydın yaptığı açıklamada, “Değerli Zonguldaklılar, İstanbul’dan bana Y… kargo ikinci makas şubesi ile süs tabağı geldi 10 adetten 6 adetini kırmışlar. İstanbul'a bir arkadaşıma yine bir paket gönderdim onu da kırmışlar.250 tl nakliye parası verdik. Gittiğimizde kargo şirketine oradaki bayan kime şikâyet edersen et parasını ödemiyoruz gibi kabaca cevap veriyor. Zonguldaklılara rica ediyorum Y…. kargo ikinci makas şubesi ile hiç bir nakliye işlemi yapmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.