Palamut büyüdü esnafın yüzü güldü

07.09.2020 - 15:46, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2597+ kez okundu.
 

Palamut büyüdü esnafın yüzü güldü

Zonguldak'ta av yasağının bitmesi sonrası tezgahlar hareketlenmeye başladı. Denizlerde av yasağının kalkmasının ardından bu sene bol olan palamutun balıkçıların ve esnafların yüzünü güldürüyor. Tezgahlarda yer alan mezgit ve palamut büyümeye başladı. Tane palamutun ağırlığı 300 -400 gramı bulması Palamutun tanesi 15- 20 TL’den satılırken mezgit ise 25 TL’den alıcı hem esnafı hemde vatandaşları sevindirdi. Tezgahlarda bulunan buldu.

Zonguldak'ta av yasağının bitmesi sonrası tezgahlar hareketlenmeye başladı.
Denizlerde av yasağının kalkmasının ardından bu sene bol olan palamutun balıkçıların ve esnafların yüzünü güldürüyor. Tezgahlarda yer alan mezgit ve palamut büyümeye başladı. Tane palamutun ağırlığı 300 -400 gramı bulması Palamutun tanesi 15- 20 TL’den satılırken mezgit ise 25 TL’den alıcı hem esnafı hemde vatandaşları sevindirdi. Tezgahlarda bulunan buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.