Önceki dönem Zonguldak Ahisi ziyaret edildi

17.09.2020 - 13:09, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2492+ kez okundu.
 

Önceki dönem Zonguldak Ahisi ziyaret edildi

Esnaf arasında dayanışma ve yardımlaşma kültürünün geçmişten günümüze uzanan  Ülkemizde 33. yıldır kutlanan Ahilik Haftası sebebiyle Alaplı İlçesinde 7 işyerine örnek işyeri belgesi verildi.  Zonguldak İl Ticaret Müdürü İsmail Maden,  beraberinde Zonguldak  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ,  Alaplı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaplı İlçesinde 40 yılı aşkın bir süredir esnaf odası kaydı bulunan üyeleri ziyaret etti.    OSMANLI DÖNEMİNE DAYANIYOR  Gelgeç,  Odada eski üyelere yönelik olarak çalışmalara devam ettiğini belirterek, "Üyelerimiz Kamil Ulukaya, önceki dönem ilimizin ahisi seçilen İsmail  Aslancan, Hüseyin Hacıalioğlu, Osman Yaman, Ahmet Aydemir, Servet Arar ve İsmail Çetin'e örnek işyeri plaketi ve çeşitli hediyeler takdim ettik. ahilik haftasını kutladık.  Osmanlı dönemine kadar dayanan bir geleneği devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ahilik haftası kutlamaları sebebiyle Alaplı'mızda 7 esnafımıza hem ziyaret hem de belge takdim ettik. Ahilik kutlamaları Osmanlı dönemime kadar dayanmaktadır.  Dürüstlük abidesi olan esnaflara yönelik yapılan bu çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.    KISITLI KUTLANDI  Zonguldak  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ise yaptığı konuşmasında,  Pandemi nedeniyle Ahillik haftasını kısıtlı bir şekilde kutladıklarını belirterek,  "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde 7 işyerimize belgelerini verdik. Bu haftayı bu şekilde kutlamış oluyoruz.  Örnek işyeri belgesi almış işyerlerini kutluyor hayırla vesile olmasını diliyorum." dedi.

Esnaf arasında dayanışma ve yardımlaşma kültürünün geçmişten günümüze uzanan  Ülkemizde 33. yıldır kutlanan Ahilik Haftası sebebiyle Alaplı İlçesinde 7 işyerine örnek işyeri belgesi verildi. 

Zonguldak İl Ticaret Müdürü İsmail Maden,  beraberinde Zonguldak  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ,  Alaplı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaplı İlçesinde 40 yılı aşkın bir süredir esnaf odası kaydı bulunan üyeleri ziyaret etti. 

 

OSMANLI DÖNEMİNE DAYANIYOR 
Gelgeç,  Odada eski üyelere yönelik olarak çalışmalara devam ettiğini belirterek, "Üyelerimiz Kamil Ulukaya, önceki dönem ilimizin ahisi seçilen İsmail  Aslancan, Hüseyin Hacıalioğlu, Osman Yaman, Ahmet Aydemir, Servet Arar ve İsmail Çetin'e örnek işyeri plaketi ve çeşitli hediyeler takdim ettik. ahilik haftasını kutladık.  Osmanlı dönemine kadar dayanan bir geleneği devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ahilik haftası kutlamaları sebebiyle Alaplı'mızda 7 esnafımıza hem ziyaret hem de belge takdim ettik. Ahilik kutlamaları Osmanlı dönemime kadar dayanmaktadır.  Dürüstlük abidesi olan esnaflara yönelik yapılan bu çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

KISITLI KUTLANDI 
Zonguldak  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ise yaptığı konuşmasında,  Pandemi nedeniyle Ahillik haftasını kısıtlı bir şekilde kutladıklarını belirterek,  "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde 7 işyerimize belgelerini verdik. Bu haftayı bu şekilde kutlamış oluyoruz.  Örnek işyeri belgesi almış işyerlerini kutluyor hayırla vesile olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.