Ne ile ölçtünüz? Metre ile mi, litre ile mi?

22.02.2020 - 19:17, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3622+ kez okundu.
 

Ne ile ölçtünüz? Metre ile mi, litre ile mi?

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe kongresi Yarın (Pazar) gerçekleştirilecekken Bülent Karakoç ekipleri ile çalışmalarına devam ediyor. Karakoç’un seçim çalışmalarına devam ederken ise medya üzerinden şahsına yönelik ‘Truva atı’ benzetmeleri ise görenleri şok etti.   “İL BAŞKAN YARDIMCISI İKEN İYİ” Hali hazırda İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in başkan yardımcısı olan Bülent Karakoç, bu göreve yine Erkmen ve ekibi tarafından getirilmişti. O dönem İYİ Parti’nin yükselmesi için İl başkan yardımcılığını kabul eden Karakoç, görevi kabul ederken ‘makbul’ ancak demokratik tavır gereği Merkez İlçeye aday olunca ise ‘maktul’ durumuna düşürülmek isteniyor.   “NE İLE ÖLÇTÜNÜZ” Yeni Adım üzerinden Dilay Küçük ismi sunularak da delege iradesi manipüle edilmeye devam ediyor. ‘Dilay Küçük önde’ başlığı ile verilen haberde ölçüm cihazı ve kriteri olarak ne kullanıldığı kamuoyunca ayrıca merak edilen konuların başında geliyor. Diğer taraftan yine Yeni Adım Gazetesi tarihinde görülmemiş şekilde Cumartesi akşamı köşe yazısı yayınlayarak Pazar günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Merkez İlçe kongresine yönelik niyetini açıkça belli etti.

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe kongresi Yarın (Pazar) gerçekleştirilecekken Bülent Karakoç ekipleri ile çalışmalarına devam ediyor. Karakoç’un seçim çalışmalarına devam ederken ise medya üzerinden şahsına yönelik ‘Truva atı’ benzetmeleri ise görenleri şok etti.

 

“İL BAŞKAN YARDIMCISI İKEN İYİ”

Hali hazırda İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in başkan yardımcısı olan Bülent Karakoç, bu göreve yine Erkmen ve ekibi tarafından getirilmişti. O dönem İYİ Parti’nin yükselmesi için İl başkan yardımcılığını kabul eden Karakoç, görevi kabul ederken ‘makbul’ ancak demokratik tavır gereği Merkez İlçeye aday olunca ise ‘maktul’ durumuna düşürülmek isteniyor.

 

“NE İLE ÖLÇTÜNÜZ”

Yeni Adım üzerinden Dilay Küçük ismi sunularak da delege iradesi manipüle edilmeye devam ediyor. ‘Dilay Küçük önde’ başlığı ile verilen haberde ölçüm cihazı ve kriteri olarak ne kullanıldığı kamuoyunca ayrıca merak edilen konuların başında geliyor. Diğer taraftan yine Yeni Adım Gazetesi tarihinde görülmemiş şekilde Cumartesi akşamı köşe yazısı yayınlayarak Pazar günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Merkez İlçe kongresine yönelik niyetini açıkça belli etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.