Nas uyardı: 'Belediyeye basın yoluyla haber vermeyin'

17.09.2020 - 13:16, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2934+ kez okundu.
 

Nas uyardı: 'Belediyeye basın yoluyla haber vermeyin'

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Nas muhtarla ile Zonguldak Belediyesi arasında eşgüdüm ve uyumlu çalışmalar yapıldığını belirterek bazı muhtarlara ise uyarılarda bulundu. Başkan Nas muhtarları uyararak basın yolu ile belediyeye mesaj vermemelerini yaşanan bir sıkıntıda yüz yüze konuşarak sorunları çözmeleri gerektiğini belirtti.   “BASIN YOLUYLA HABER VERMEYİN” Başkan Nas açıklamasında, “Zaman zaman biz de duyuyoruz ama izliyoruz da ancak şuanda dışarıda konuşulan gibi bir şey yok. Önceki gün Belediye Başkanımız Doktor Ömer Selim Alan ile beraberdik. Benim kıymetli bir kardeşimdir. Her ailede ufak tefek sıkıntılar olabilir. Ömer Selim Alan kardeşimiz çok iddia geldi. Yapacakları çok da iş var. Onun için muhtar arkadaşlarımız biraz aceleci. Her şeyin hemen olması bekleniyor. Belediyeyi de Başkan Alan yeni aldı sayılır. Haliyle bir çok sorunu kucağında buldu. Arkadaşlarımızla bunları konuşuyoruz. Muhtarlarımız belediye ile vatandaş arasında köprü vaziyeti görüyor. Neticede muhtarlarımız da seçilmiş kişilerdir. Zaman zaman muhtarların tepkilerini duysak da ben bunların büyük, afaki meseleler olduğunu sanmıyorum. Ben belediye başkanımızla 24 saat görüşüyorum. Muhtar arkadaşlarımıza da söylüyorum: “Basın yoluyla belediyeye haber yollamayın” diye. Kendilerine bir sorun olduğundan belediyeye gitmelerini muhataplar ile yüz yüze görüşmelerini tavsiye ediyorum. Başkanımız her zaman bana muhtarlar ile beraber olduğunu söylüyor. Zonguldak için kim varsa biz de varız. Ben Başkan Alan’dan umutluyum. Allah yolunu açık etsin. Ben beş sene içerisinde Zonguldak’ta gözle görülür değişimler olacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Nas muhtarla ile Zonguldak Belediyesi arasında eşgüdüm ve uyumlu çalışmalar yapıldığını belirterek bazı muhtarlara ise uyarılarda bulundu. Başkan Nas muhtarları uyararak basın yolu ile belediyeye mesaj vermemelerini yaşanan bir sıkıntıda yüz yüze konuşarak sorunları çözmeleri gerektiğini belirtti.

 

“BASIN YOLUYLA HABER VERMEYİN”

Başkan Nas açıklamasında, “Zaman zaman biz de duyuyoruz ama izliyoruz da ancak şuanda dışarıda konuşulan gibi bir şey yok. Önceki gün Belediye Başkanımız Doktor Ömer Selim Alan ile beraberdik. Benim kıymetli bir kardeşimdir. Her ailede ufak tefek sıkıntılar olabilir. Ömer Selim Alan kardeşimiz çok iddia geldi. Yapacakları çok da iş var. Onun için muhtar arkadaşlarımız biraz aceleci. Her şeyin hemen olması bekleniyor. Belediyeyi de Başkan Alan yeni aldı sayılır. Haliyle bir çok sorunu kucağında buldu. Arkadaşlarımızla bunları konuşuyoruz. Muhtarlarımız belediye ile vatandaş arasında köprü vaziyeti görüyor. Neticede muhtarlarımız da seçilmiş kişilerdir. Zaman zaman muhtarların tepkilerini duysak da ben bunların büyük, afaki meseleler olduğunu sanmıyorum. Ben belediye başkanımızla 24 saat görüşüyorum. Muhtar arkadaşlarımıza da söylüyorum: “Basın yoluyla belediyeye haber yollamayın” diye. Kendilerine bir sorun olduğundan belediyeye gitmelerini muhataplar ile yüz yüze görüşmelerini tavsiye ediyorum. Başkanımız her zaman bana muhtarlar ile beraber olduğunu söylüyor. Zonguldak için kim varsa biz de varız. Ben Başkan Alan’dan umutluyum. Allah yolunu açık etsin. Ben beş sene içerisinde Zonguldak’ta gözle görülür değişimler olacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.