Milletvekili ulusal gazeteye manşet oldu!

Zonguldak 24.09.2018 - 10:20, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3577+ kez okundu.
 

Milletvekili ulusal gazeteye manşet oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Türk Lirası'nın, Amerikan Doları ve Euro karşısında 01-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında yaklaşık 40 değer kaybetmesi üzerine, 13 Ağustos 2018 günü Merkez Bankası'na bir dilekçe sunmuş ardından Merkez Bankası’ndan gelen cevapta ise kaçamak cevaplar verilmişti. Ulusal bazda yayın yapan BİRGÜN Gazetesi ise Yavuzyılmaz odağında yaşanan bu gelişmeleri manşetine taşıdı. BİRGÜN Gazetesi, “Dolar vurgunu ticari sır oldu” haberi ile Yavuzyılmaz’ın Merkez Bankasından aldığı yanıtını manşetinden okuyucularına duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Türk Lirası'nın, Amerikan Doları ve Euro karşısında 01-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında yaklaşık 40 değer kaybetmesi üzerine, 13 Ağustos 2018 günü Merkez Bankası'na bir dilekçe sunmuş ardından Merkez Bankası’ndan gelen cevapta ise kaçamak cevaplar verilmişti.

Ulusal bazda yayın yapan BİRGÜN Gazetesi ise Yavuzyılmaz odağında yaşanan bu gelişmeleri manşetine taşıdı. BİRGÜN Gazetesi, “Dolar vurgunu ticari sır oldu” haberi ile Yavuzyılmaz’ın Merkez Bankasından aldığı yanıtını manşetinden okuyucularına duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.