MHP'de netleşiyor! CHP'li Başkanın akrabası listede!

SİYASET 15.11.2018 - 18:19, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2012+ kez okundu.
 

MHP'de netleşiyor! CHP'li Başkanın akrabası listede!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde il ve ilçeler için resmi aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler belli oldu. Parti kaynaklarından elde edilen bilgilere göre; Zonguldak-Merkez: Mevlüde Yalçıner, Alaplı: Ali Demir Karaman: Cevdet Aldağ Çatalağzı: Reyhan Açıkgöz Devrek: Ahmet Akdemir ( Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yakın akrabası) Gökçebey: Adem Ayvacık gibi isimlerin resmi olarak aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi. Diğer taraftan MHP’de İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi için yapılan başvurular kısır geçiyor. Resmi olarak şimdiye kadar sadece Aydın Yılmaz ve Ayşegül Kalender’in MHP’den İl Gene Meclisi için başvuru yaptığı öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde il ve ilçeler için resmi aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler belli oldu. Parti kaynaklarından elde edilen bilgilere göre;

Zonguldak-Merkez: Mevlüde Yalçıner,

Alaplı: Ali Demir

Karaman: Cevdet Aldağ

Çatalağzı: Reyhan Açıkgöz

Devrek: Ahmet Akdemir ( Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yakın akrabası)

Gökçebey: Adem Ayvacık gibi isimlerin resmi olarak aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi.

Diğer taraftan MHP’de İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi için yapılan başvurular kısır geçiyor. Resmi olarak şimdiye kadar sadece Aydın Yılmaz ve Ayşegül Kalender’in MHP’den İl Gene Meclisi için başvuru yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.