Merkez İlçe Karaca ölmesin diye 5 Bin lira verecek!

28.08.2020 - 12:34, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3479+ kez okundu.
 

Merkez İlçe Karaca ölmesin diye 5 Bin lira verecek!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün Merkez Av Komisyonu kararları kapsamında, ülke genelinde izin verilen tür, adet ve ücretleri belirlenerek 21.500 TL muhammen bedel ile 14 adet ceylanın avlanması için ihale açılmıştı. Yine aynı ihale türü Zonguldak’ta açılmış ve 9 Karaca ihale yöntemi ile avlanmasına izin verilecekti.   Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi Şanlıurfa Teşkilatı Ceylanların öldürülmemesi için 21 Bin 500 Lira bağışlayacağını açıklamasının ardından bir açıklamada DEVA Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığından geldi. DEVA Merkez İlçe Başkanlığı Ceylan ve Karacaların ihale yöntemiyle avlanmaması için 5 Bin lira bağışlayacağını açıkladı. Başkan Orhan Bozkurt yaptığı açıklamada, “Bu ülke üzerinde yaşayan her canlının yaşam hakkı kutsaldır. Biz de kendi açımızdan bu değeri savunmak istedik. Yaban hayatı ormanlarımız için önemlidir. Bu noktada 5 Bin lira vereceğimizi taahhüt ettik” dedi. 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün Merkez Av Komisyonu kararları kapsamında, ülke genelinde izin verilen tür, adet ve ücretleri belirlenerek 21.500 TL muhammen bedel ile 14 adet ceylanın avlanması için ihale açılmıştı. Yine aynı ihale türü Zonguldak’ta açılmış ve 9 Karaca ihale yöntemi ile avlanmasına izin verilecekti.

 

Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi Şanlıurfa Teşkilatı Ceylanların öldürülmemesi için 21 Bin 500 Lira bağışlayacağını açıklamasının ardından bir açıklamada DEVA Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığından geldi. DEVA Merkez İlçe Başkanlığı Ceylan ve Karacaların ihale yöntemiyle avlanmaması için 5 Bin lira bağışlayacağını açıkladı. Başkan Orhan Bozkurt yaptığı açıklamada, “Bu ülke üzerinde yaşayan her canlının yaşam hakkı kutsaldır. Biz de kendi açımızdan bu değeri savunmak istedik. Yaban hayatı ormanlarımız için önemlidir. Bu noktada 5 Bin lira vereceğimizi taahhüt ettik” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.