Merkez İlçe başkanlığı dağıldı

09.10.2020 - 21:42, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2369+ kez okundu.
 

Merkez İlçe başkanlığı dağıldı

Deva Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağan kongresi sonrasında görev dağılımını gerçekleştirdi.  DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada; DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı parti içi görev dağılımı Orhan Bozkurt başkanlığında yapılan toplantıda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulumuzda bulunan her üyeye Zonguldak’ın Refahı ve Parti Çalışmalarının verimliliği arttırılması açısından yetişmiş insan gücümüzden faydalanarak gerekli parti içi görevlere getirilmişlerdir. Karaelmas diyarına hayırlı olmasını diliyoruz. DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ADI SOYADI GÖREVİ UMUT METİN İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme, Dijital Dönüşüm, Teknoloji İzleme, Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığı GİZEM GÜNEŞ İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı ELİF ALTINKAYA İlçe Sekreteri SERDAR AKGÖZ İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığı DENİZ KAYA İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığı YALÇIN ARI İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığı TARIK ÇAĞLI İlçe Kültür Sanat Çalışmaları Başkanlığı MEHMET ÇAMURCUK İlçe Hukuk, Adalet İşleri ve İlçe Seçim İşleri Başkanlığı GÜLŞAH TEKE İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı NEJDET OKUMUŞ İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığı BEDRİYE BAYRAKTAR İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı

Deva Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağan kongresi sonrasında görev dağılımını gerçekleştirdi. 

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada;

DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı parti içi görev dağılımı Orhan Bozkurt başkanlığında yapılan toplantıda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulumuzda bulunan her üyeye Zonguldak’ın Refahı ve Parti Çalışmalarının verimliliği arttırılması açısından yetişmiş insan gücümüzden faydalanarak gerekli parti içi görevlere getirilmişlerdir. Karaelmas diyarına hayırlı olmasını diliyoruz.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığı

ADI SOYADI GÖREVİ

UMUT METİN İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme, Dijital Dönüşüm, Teknoloji İzleme, Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığı GİZEM GÜNEŞ İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı

ELİF ALTINKAYA İlçe Sekreteri

SERDAR AKGÖZ İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığı

DENİZ KAYA İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığı

YALÇIN ARI İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığı

TARIK ÇAĞLI İlçe Kültür Sanat Çalışmaları Başkanlığı

MEHMET ÇAMURCUK İlçe Hukuk, Adalet İşleri ve İlçe Seçim İşleri Başkanlığı

GÜLŞAH TEKE İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı

NEJDET OKUMUŞ İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığı

BEDRİYE BAYRAKTAR İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.