Kongrede ikinci liste çıkabilir! Hazırlanıyorlar!

31.10.2020 - 13:05, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2056+ kez okundu.
 

Kongrede ikinci liste çıkabilir! Hazırlanıyorlar!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak İl Başkanlığı kongresine yönelik süreç işlerken Başkan Fatih Keleş’in karşısına aday çıkacağı iddiaları gündeme geldi. Zonguldak’ın tanınmış bir iş adamı kongreye yönelik hazırlık yaparken kurucu üyeler ile iletişim kuracağı öğrenildi. Diğer yandan ikinci bir liste çıkmaması için baskıların arttırılacağı yönünde kulis bilgiler elde edilirken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılacağı kongre divan kurulunun ikinci bir listeyi hangi gerekçe ile reddedebileceği tartışma konusu oldu. İkinci liste olasılığı parti kulislerinde tedirginlik yaratırken Genel Başkan Babacan’ın katılacağı bir kongrede ikinci liste ile gergin bir hava yaşanma ihtimaline karşın Babacan’ın Zonguldak planını iptal edebileceği iddiaları gündeme geldi.  Benzer bir olayın Kastamonu Merkez İlçe kongresinde yaşandığı ve kurucu başkanın hazırladığı listenin de kaybettiği belirtiliyor. 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak İl Başkanlığı kongresine yönelik süreç işlerken Başkan Fatih Keleş’in karşısına aday çıkacağı iddiaları gündeme geldi. Zonguldak’ın tanınmış bir iş adamı kongreye yönelik hazırlık yaparken kurucu üyeler ile iletişim kuracağı öğrenildi.

Diğer yandan ikinci bir liste çıkmaması için baskıların arttırılacağı yönünde kulis bilgiler elde edilirken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılacağı kongre divan kurulunun ikinci bir listeyi hangi gerekçe ile reddedebileceği tartışma konusu oldu.

İkinci liste olasılığı parti kulislerinde tedirginlik yaratırken Genel Başkan Babacan’ın katılacağı bir kongrede ikinci liste ile gergin bir hava yaşanma ihtimaline karşın Babacan’ın Zonguldak planını iptal edebileceği iddiaları gündeme geldi. 

Benzer bir olayın Kastamonu Merkez İlçe kongresinde yaşandığı ve kurucu başkanın hazırladığı listenin de kaybettiği belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.