Kırımsa yolu kurumları karşı karşıya getirdi!

25.09.2018 - 18:58, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2282+ kez okundu.
 

Kırımsa yolu kurumları karşı karşıya getirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, Çatalağzı Belediyesi ile Eren Enerji arasında bir takım sıkıntıların olduğunu hatta tehtide varan boyutta baskılar olduğunu dile getirdi. Belediye ile Eren Enerji arasında yaşana gerginliğin ise Kırımsa yolunda yaşanan olumsuzlar sebebiyle olduğu belirtiliyor. “BASKILAR VAR” CHP İl Başkanı Hakkı Güney’in konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “ Biz Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi olarak belediye başkanlarımızın tamamına sahip çıkıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Çatalağzı belediyemizin bir sıkıntısı oldu. Bu yaşanan sıkıntıyı tabii Eren enerji ile çözme noktasına gelecekler. Biz burada belediye olarak halkın refahı ve yaşam biçimini ölçü alıyoruz. Eren Holding burada belediyenin kurallarına uymak zorunda. Ama maalesef iktidarın aldığı gücü başka zihniyetlerle kullanmaya çalışıyorlar. Biz halkın Belediyesi olduğumuz için Çatalağzı’nda böyle büyük baskılara boyun eğmeyiz. Buradaki problem Kırımsa’ya giden yol bu holding tarafından kullanılıyor. Burada ağır tonajlı araçlar çalışıyor. Yollara ve beldenin içme suyuna kadar zarar veriyor. Başkanın bunların tamir edilmesi yönünde bir talebi var. Burada tehditvari, Çatalağzı Belediye Meclis üyelerimize baskı uygulama gibi bir yöntem var. İlerleyen süreçlerde duruma bakıp ona göre analizler yapacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, Çatalağzı Belediyesi ile Eren Enerji arasında bir takım sıkıntıların olduğunu hatta tehtide varan boyutta baskılar olduğunu dile getirdi. Belediye ile Eren Enerji arasında yaşana gerginliğin ise Kırımsa yolunda yaşanan olumsuzlar sebebiyle olduğu belirtiliyor.

“BASKILAR VAR”

CHP İl Başkanı Hakkı Güney’in konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “ Biz Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi olarak belediye başkanlarımızın tamamına sahip çıkıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Çatalağzı belediyemizin bir sıkıntısı oldu. Bu yaşanan sıkıntıyı tabii Eren enerji ile çözme noktasına gelecekler. Biz burada belediye olarak halkın refahı ve yaşam biçimini ölçü alıyoruz. Eren Holding burada belediyenin kurallarına uymak zorunda. Ama maalesef iktidarın aldığı gücü başka zihniyetlerle kullanmaya çalışıyorlar. Biz halkın Belediyesi olduğumuz için Çatalağzı’nda böyle büyük baskılara boyun eğmeyiz. Buradaki problem Kırımsa’ya giden yol bu holding tarafından kullanılıyor. Burada ağır tonajlı araçlar çalışıyor. Yollara ve beldenin içme suyuna kadar zarar veriyor. Başkanın bunların tamir edilmesi yönünde bir talebi var. Burada tehditvari, Çatalağzı Belediye Meclis üyelerimize baskı uygulama gibi bir yöntem var. İlerleyen süreçlerde duruma bakıp ona göre analizler yapacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.