Kerim Yılmaz'ın üstünde kara bulutlar dolaşıyor!

SİYASET 07.11.2018 - 23:11, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1847+ kez okundu.
 

Kerim Yılmaz'ın üstünde kara bulutlar dolaşıyor!

Zonguldak’ta yerel seçimlere yönelik aday tespit çalışmaları devam ederken siyasetin kaynar kazanı ise Kozlu oldu. Bir çok aday adayının olduğu Kozlu’da mevcut Başkan Kerim Yılmaz’ın alınan karar gereği adaylık başvurusu yapmasına gerek yok. Diğer taraftan Kozlu’da Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Ömer Çamur gibi isimlerin aday adayı olması “Kerim Yılmaz’ın üstünde karabulutlar dolaşıyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Başkan Yılmaz’in 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Ak Parti’den aday olması kulislerde ‘zor’ olarak yorumlanırken Yulmaz’ın Kozlu’da zaman zaman tepki çeken işlere imza atması başka bir partiden de aday olma ihtimalini ortadan kaldırdı. Diğer taraftan Yılmaz’ın tekrar belediye meclis üyeliğine başvuru ihtimali ‘Attan inip eşeğe binmez’ yorumlarını beraberinde getirdi.

Zonguldak’ta yerel seçimlere yönelik aday tespit çalışmaları devam ederken siyasetin kaynar kazanı ise Kozlu oldu. Bir çok aday adayının olduğu Kozlu’da mevcut Başkan Kerim Yılmaz’ın alınan karar gereği adaylık başvurusu yapmasına gerek yok. Diğer taraftan Kozlu’da Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Ömer Çamur gibi isimlerin aday adayı olması “Kerim Yılmaz’ın üstünde karabulutlar dolaşıyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Başkan Yılmaz’in 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Ak Parti’den aday olması kulislerde ‘zor’ olarak yorumlanırken Yulmaz’ın Kozlu’da zaman zaman tepki çeken işlere imza atması başka bir partiden de aday olma ihtimalini ortadan kaldırdı. Diğer taraftan Yılmaz’ın tekrar belediye meclis üyeliğine başvuru ihtimali ‘Attan inip eşeğe binmez’ yorumlarını beraberinde getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.