Karar67 fotoğrafı ele geçirdi! İşte o isim!

22.02.2020 - 20:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3627+ kez okundu.
 

Karar67 fotoğrafı ele geçirdi! İşte o isim!

Ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da siyasi harita şekillenirken KARAR67’Nin daha önce Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi ile ilgili iddialar gündemde sıcaklığını korumuştu. KARAR67 daha önce yayınladığı kulis bilgilerinde Gelecek Partisi’nin Halit Gülay ve Kozlu Belediyesi Ak Parti eski Meclis üyesi Hikmet Aydın ile görüştüğünü dile getirmişti.   “TEYİT ETTİ” Siyasi kulislerden elde edilirken fotoğraf ise bu iddiaları doğruladı. Hikmet Aydın’ın Ahmet Davutoğlu ile çekindiği fotoğraf elde edilirken telefon ile ulaştığımız Aydın ise fotoğrafı teyit etti. Hikmet Aydın fotoğrafın birkaç gün önce çekildiğini dile getirdi. Diğer taraftan il başkanlığı konusunda Aydın’a ise herhangi bir tebliğin yapılmadığı öğrenildi. UYARI: FOTOĞRAF KULİS BİLGİLERİ İLE ELDE EDİLMİŞ VE ÖZEL İÇERİKTİR.

Ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da siyasi harita şekillenirken KARAR67’Nin daha önce Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi ile ilgili iddialar gündemde sıcaklığını korumuştu. KARAR67 daha önce yayınladığı kulis bilgilerinde Gelecek Partisi’nin Halit Gülay ve Kozlu Belediyesi Ak Parti eski Meclis üyesi Hikmet Aydın ile görüştüğünü dile getirmişti.

 

“TEYİT ETTİ”

Siyasi kulislerden elde edilirken fotoğraf ise bu iddiaları doğruladı. Hikmet Aydın’ın Ahmet Davutoğlu ile çekindiği fotoğraf elde edilirken telefon ile ulaştığımız Aydın ise fotoğrafı teyit etti. Hikmet Aydın fotoğrafın birkaç gün önce çekildiğini dile getirdi. Diğer taraftan il başkanlığı konusunda Aydın’a ise herhangi bir tebliğin yapılmadığı öğrenildi.

UYARI: FOTOĞRAF KULİS BİLGİLERİ İLE ELDE EDİLMİŞ VE ÖZEL İÇERİKTİR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.