Kanlıca Mantarı 50 TL’den alıcı buluyor

31.10.2020 - 18:05, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1639+ kez okundu.
 

Kanlıca Mantarı 50 TL’den alıcı buluyor

Karabük’te yağışların ardından ortaya çıkan Kanlıca mantarı’nın kilosu pazarda 50 TL’den alıcı buluyor. Bilimsel adı 'Lactarius salmonicolor' olan kanlıca mantarı Karabük’ün Safranbolu ilçesinde eski Perşembe Pazarında 50 TL’den satışa sunuldu. Soğuk ve yağışlı bölgelerde yetişen ve gayet lezzetli olan Kanlıca Mantarı bölgede sofraların vazgeçilmezi olurken insan sağlığı için de sağlık deposu olarak biliniyor.

Karabük’te yağışların ardından ortaya çıkan Kanlıca mantarı’nın kilosu pazarda 50 TL’den alıcı buluyor.
Bilimsel adı 'Lactarius salmonicolor' olan kanlıca mantarı Karabük’ün Safranbolu ilçesinde eski Perşembe Pazarında 50 TL’den satışa sunuldu. Soğuk ve yağışlı bölgelerde yetişen ve gayet lezzetli olan Kanlıca Mantarı bölgede sofraların vazgeçilmezi olurken insan sağlığı için de sağlık deposu olarak biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.